Libnet.ro
UNICEF

01:05

Am invins! Cine este noul primar al Sectorului 1? A fost un proces care a durat, dar pana la urma s-a incheiat corect

Antena3 Antena3,
Am invins! Cine este noul primar al Sectorului 1? A fost un proces care a durat, dar pana la urma s-a incheiat corect

Clotilde Armand sarbatoreste la aceasta ora, dupa doua zile de scandaluri. Armand a iesit public, aproape de miezul noptii trecute, alaturi de liderul partidului, Dan Barna, dupa numararea a 96% din voturi. continuă pe Antena3

Reactiile vedetelor la vestea ca Nicusor Dan este noul primar al Bucurestiului

Surpriza la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a castigat alegerile si o va inlocui pe Gabriela Firea in fotoliul de primar. Iata cum au reactionat vedetele la auzul acestei vesti! .

ALEGERI LOCALE 2020 Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei

Dominic Fritz, candidatul USR la Primaria Timisoara, a castigat alegerile pentru functia de primar. Acesta s-a bucurat de victoria in alegerile locale in Piata Victoriei din Timisoara, alaturi de cateva sute de persoane.

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

Tatal unuia dintre tinerii morti in Colectiv, despre Piedone, noul primar al Sectorului 5: Cand ne va trece entuziasmul, ne va lovi realitatea

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii morti in incendiul din clubul Colectiv, le raspunde celor care il intreaba despre alegerea lui Criatian Popescu Piedone in functia de primar la sectorul 5 si il indeamna sa organizeze proteste, el spunand ca ar protesta fata de justitie si a celor care cu mandrie populara isi striga sustinerea fata de aceasta justitie.

Deputatul USR Lucian Stanciu Viziteu este noul primar al municipiului Bacau. Acesta a fost sustinut si de PNL

Datele partiale arata ca acesta a castigat detasat Primaria, pe locurile doi si trei situandu-se Sergiu Sechelariu , care a candidat ca independent si Cosmin Necula Pro Romania.

Scandal sector 1. Cine este barbatul asupra caruia au fost gasite procesele verbale. Anuntul de ultima ora al Politiei

Reprezentantii Politiei au facut primele declaratii cu privire la scandalul izbucnit la Primaria sectorului 1, unde Clotilde Armand si Dan Tudorache isi arunca unul altuia acuzatii de frauda electorala.

Gabi Muresan este noul primar din Apold. Fostul capitan al lui CFR Cluj a castigat detasat alegerile din comuna

Gabi Muresan, fostul capitan al lui CFR Cluj, s-a impus fara emotii la alegerile locale pentru Primaria Apold, cu un procentaj de 63,09% adica cu 788 din cele 1. 249 de voturi valabil exprimate in localitate,.

Batalia continua la Primaria Sectorului 1. Cine va fi, de fapt, noul primar: Este vorba de cateva voturi

Una dintre cele mai controversate batalii pentru ocuparea functiei de primar a fost data la Primaria Sectorului 1, acolo unde candidata USR PLUS, Clotilde Armand s-a aflat in lupta stransa cu Dan Tudorache, reprezentantul PSD. Schimb dur de replici intre Clotilde Armand si Dan Tudorache Dupa ce a fost nevoie si de intrventia Politiei, se .

Noul primar neamt al Timisoarei canta alaturi de un cor gospel VIDEO

Dominic Fritz este noul primar al Timisoarei dupa ce l-a invins pe Nicolae Robu la alegerile locale. Putina lume stie insa despre el ca obisnuieste sa cante alaturi de un cor de gospel.

ALEGERI LOCALE 2020 Lia Olguta Vasilescu, noul primar al Craiovei

Lia Olguta Vasilescu este noul primar al Craiovei, potrivit rezultatelor exit-poll.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )