Libnet.ro
UNICEF

00:07

invins in Irak, Statul Islamic raspunde cu atentate. Cel putin 26 de persoane, intre care 12 copii, au fost ucise intr-un atac cu masina-capcana

Adevărul Adevărul,
invins in Irak, Statul Islamic raspunde cu atentate. Cel putin 26 de persoane, intre care 12 copii, au fost ucise intr-un atac cu masina-capcana

Cel putin 26 de persoane au murit vineri in urma unui atac cu masina-capcana comis de organizatia Statul Islamic in provincia Deir ez-Zor din Siria, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Statul Islamic, invins in Irak. Bagdadul a anuntat recucerirea ultimului oras ocupat de jihadisti in teritoriul irakian

Fortele irakiene au recucerit vineri orasul Rawa, ultima localitate din Irak care se mai afla sub controlul organizatiei teroriste Statul Islamic, transmite Reuters.

Statul Islamic a pierdut 95% din teritoriile cucerite in 2014, anunta coalitia internationala antijihadista

Gruparea Statul Islamic SI) a pierdut 95% din teritoriile pe care le-a cucerit in 2014 in Siria si in Irak, a anuntat coalitia internationala antijihadista condusa de Statele Unite, in urma unei reuniuni in Iordania, relateaza News. ro citand AFP.

Zeci de morti in urma unui atentat sangeros comis de Statul Islamic

Cel putin 26 de persoane au fost ucise vineri in estul Siriei intr-un atentat cu masina-capcana impotriva unor persoane stramutate, atac atribuit gruparii Stat Islamic, relateaza AFP si.

VIDEO Armata rusa, prinsa cu minciuna: cand Moscova foloseste imagini din jocuri video ca dovada ca Washingtonul acopera Statul Islamic in Siria

Ministerul rus al Apararii a acuzat Pentagonul ca ii acopera in Siria pe jihadistii din Statul Islamic SI) si a difuzat o serie de imagini pentru a demonstra acest lucru, insa dovezile absolut convingatoare prezentate sunt de fapt capturi dintr-un joc video.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cel putin 14 persoane au murit in urma inundatiilor din Grecia

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica.

VIDEO Inundatii puternice in Grecia. Cel putin 14 persoane au murit

Inundatiile puternice in urma ploilor torentiale au provocat moartea a cel putin 14 persoane si distrugeri in centrul Greciei, transmite BBCNews in pagina electronica. Orasele industriale Mandra, Nea Peramos si Megara, aflate la vest de capitala Atena, sunt cele mai grav afectate.

Un avion s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica. Sunt cel putin 11 morti

Cel putin 11 persoane au murit, in Tanzania, dupa ce un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in timp ce se deplasa spre o destinatie turistica, informeaza site-ul agentiei Reuters. Avionul, de.

Cel putin 14 morti in apropiere de Atena, in urma unor ploi diluviene

Un torent de noroi - ca un tsunami - a devastat miercuri doua localitati de la periferia Atenei, in urma unor ploi torentiale, omorand cel putin 14 persoane, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )