Libnet.ro
UNICEF

22:45

Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Antena3 Antena3,
Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Razvan Prisca, deputat PNL, a lansat o invitatie pentru dizidentii din PSD. De multe ori, am spus ca e important sa fii intelept. Momentul motiunii de cenzura este unul delicat. Si atunci, putem sa. continuă pe Antena3

UPDATE Crin Antonescu si Vasile Blaga s-au nscris n cursa din PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, si-a depus astazi, la partid, candidatura pentru alegerile europarlamentare, a declarat pentru HotNews, liderul liberalilor, Ludovic Orban. Salut decizia domnului Antonescu de a se inscrie in cursa, a declarat Orban. UPDATE Vasile Blaga, fostul co-presedinte PNL, a confirmat pentru Hotnews. ro ca si-a depus deja, la randul sau, candidatura la europarlamentare.

Crin Antonescu s-a inscris pe lista PNL pentru europarlamentare

Fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu anunta ca si-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor. Am depus astazi.

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti - luni

Ofertele neangajante pentru achizitionarea Bancii Romanesti urmeaza sa fie depuse luni, potivit informatiilor din piata.

Dragos Bucur, despre referendumul pentru familie: Trebuie sa imi spun parerea, macar din respect pentru prietenii mei gay

Actorul Dragos Bucur se alatura vedetelor care s-au pozitionat impotriva referendumului pentru familia traditionala. Trebuie sa imi spun parerea despre referendumul acesta, macar din respect pentru prietenii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )