Libnet.ro
UNICEF

07:45

Invitat-surpriza al Custodelui Margareta la Palatul Elisabeta, de Ziua Unirii

Antena3 Antena3,
Invitat-surpriza al Custodelui Margareta la Palatul Elisabeta, de Ziua Unirii

Elevul care a inghenuncheat in fata catafalcului Regelui Mihai I, la Palatul Regal din Bucuresti, s-a numarat printre invitatii Custodelui Coroanei Margareta, marti, la Palatul Elisabeta, in. continuă pe Antena3

Caderea Guvernului Tudose a salvat Casa Regala.Principesa Margareta ramane in Palatul Elisabeta

Dupa caderea Guvernului Tudose, ostil Casei Regale, Principesa Margareta negociaza cu RAAPPS prelungirea termenului pana la care poate ramane la Palatul Elisabeta. Termenul legal expira in data de 5 februarie. intre timp, Parlamentul va adopta legea initiata de PSD-ALDE privind statutul Casei Regale, care i-ar oferi Principesei Margareta dreptul legal de a ramane in continuare in resedinta oficiala din centrul Capitalei.

Ziua Unirii Principatelor - Scurte ceremonii militare, depuneri de coroane si Hora Unirii. La Iasi, vor fi prezenti Majestatea Sa Margareta si Principele Radu

Cateva mii de ieseni sunt asteptati miercuri, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane, unde, alaturi de oficialitati, vor fi prezenti in Piata Unirii Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, aflati la Iasi in prima vizita regala in judetele tarii din Anul Centenar 2018.

Ziua Unirii Principatelor, sarbatorita miercuri: Scurte ceremonii militare, depuneri de coroane si Hora Unirii. La Iasi, primarul ii asteapta la manifestari pe toti cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei

Cateva mii de ieseni sunt asteptati, miercuri, 24 ianuarie, la manifestarile organizate de Ziua Unirii Principatelor Romane, insa nici presedintele Klaus Iohannis si nici liderul PSD Liviu Dragnea nu au confirmat prezenta la eveniment, iar primarul Mihai Chirica face apel la cei care au protestat fata de modificarile la legile justitiei sa vina la ceremonii, relateaza News. ro. La Focsani, autoritatile au programat un spectacol folcloric, iar imnul national va fi intonat de Marcel Pavel, la manifestari fiind asteptate, de asemenea, cateva mii de persoane. La Galati, se va dansa Hora Unirii la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, iar 100 de fete din Romania si R. Moldova vor defila in costume populare. In alte orase din tara sunt programate manifestari modeste, care includ ceremonii militare si depuneri de coroane de flori.

Elevii si prescolarii stau acasa de ziua Unirii. Cand este programata vacanta intersemestriala

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, 24 ianuarie, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie.

Huiduieli in timpul discursurilor oficialitatilor la manifestarile organizate la Iasi de ziua Unirii principatelor: Vrem autostrada, nu penali pe strada

Zeci de oameni au huiduit si au scandat Hotii, hotii, Vrem autostrada, nu penali pe strada si PSD, ciuma rosie, in timpul discursurilor oficialitatilor care au luat parte la manifestarile organizate la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane. Participantilor le-a fost impartita Proclamatia de la Iasi un document in zece puncte, in care se cer investitii pentru Iasi, dar si referendum pe tema modificarii legilor justitiei.

Dragnea, de ziua Unirii Principatelor: Politicienii de atunci au trecut peste toate neintelegerile, urmarind, cu totii, acelasi tel: un stat national

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a transmis, miercuri, peFacebook, un mesaj de ziua Unirii Principatelor Romane, spunand ca in urma cu 159 de ani romanii au asezat piatra de temelie a marelui vis national, respectiv Unirea, iar politicienii de atunci au trecut peste toate neintelegerile, urmarind acelasi tel.

Klaus Iohannis, discurs de Ziua Unirii Principatelor: Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu

Sute de mii de romani au protestat, in 2017 si 2018, pentru o tara stabila si prospera, pentru o justitie independenta si eficienta. La fel ca acum un secol, spiritul natiunii este viu. Manifestatiile pasnice arata o fata frumoasa a societatii de azi, o Romanie care stie ce vrea, care nu abdica de la valorile fundamentale. ) Romanii vor o guvernare decenta si eficienta, a afirmat miercuri presedintele Klaus Iohannis, in discursul de Ziua Unirii Principatelor.

eMAG: produse romanesti pe care sa le cumperi de Ziua Unirii

De Ziua Unirii, daca simti ca spiritul patriotic e la cote maxime, poti arunca o privire pe cateva produse romanesti cu preturi bune. Allview X4 Soul Xtreme vine cu un ecran mare, de 6 inci, si cu rezolutie Full HD pentru panoul IPS. Ai parte de un sistem de camere foto duale, de 13 + [].

Prescolarii si elevii nu vor merge la scoala maine de Ziua Unirii Principatelor

Prescolarii si elevii nu vor merge la scoala maine, 24 ianuarie, cand se celebreaza Ziua Unirii Principatelor. Urmatoarele zile libere pentru copii vor fi intre 3-11 februarie, cand este vacanta intersemestriala.

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, de Ziua Unirii Principatelor

Elevii si prescolarii nu vor face cursuri miercuri, cand se sarbatoreste Ziua Unirii Principatelor Romane. Urmatoarea vacanta, cea intersemestriala, este programata intre 3 si 11 februarie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )