Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica, dar fara experienta

Antena3 Antena3,
Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica, dar fara experienta

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a declarat luni ca senatorul social-democrat Adrian Tutuianu ar fi trebuit sa ii spuna in mod direct daca are nemultumiri legate de modul in care isi. continuă pe Antena3

Ioana Bran, prima reactie dupa ce Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica: Ce replica i-a dat ministrul Tineretului si Sportului

Ministrul Tineretului si Sportului, Ioana Bran, a avut o prima reactie dupa ce social-democratul Adrian Tutuianu a spus despre ea ca este o fatuca simpatica si a facut mai multe comentarii cu privire la.

Adrian Tutuianu, cu primarii la usa lui Liviu Dragnea. Nu retractez ce am zis. Nu plec din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si-a adus primarii din judet in fata biroului lui Liviu Dragnea, sub pretextul unei expozitii. Nu a ratat insa ocazia de a spune ca nu retrage nimic din ce a.

Noi inregistrari cu Adrian Tutuianu. Cum il convoca la explicatii pe seful Politiei

O inregistrare in care Adrian Tutuianu, senator si presedinte al PSD Dambovita, spune ca o sa-l cheme pe seful Politiei Dambovita la raport pentru ca a oprit o masina in care se aflau mai multi.

Adrian Tutuianu, sustinut de primarii PSD intr-o scrisoare deschisa: Cerem tuturor liderilor partidului sa inceteze atacul la presedintele PSD Dambovita

In urma aparitiei mai multor inregistrari in care senatorul Adrian Tutuianu ii critica pe mai multi ministri, dar si pe liderul Liviu Dragnea, primarii PSD din judetul Dambovita au semnat o scrisoare deschisa de sustinere.

VIDEO Adrian Tutuianu, filmat cand spune ca-l va chema la raport pe seful Politiei Dambovita: O sa-l intreb daca e corect ca l-au oprit pe ala de la presa

O inregistrare in care Adrian Tutuianu, senator si presedinte al PSD Dambovita, spune ca o sa-l cheme pe seful Politiei Dambovita la raport pentru ca a oprit o masina in care se aflau mai multi jurnalisti care il insoteau la un eveniment, a fost facut publica.

Danut Andrusca incearca sa impresioneze dupa ce Tutuianu l-a numit cel mai prost ministru. Mesajul plin de profunzime postat de social-democrat (FOTO)

Ministrul Economiei, Danut Andrusca, a postat pe Facebook o imagine cu actorul Jason Statham si doua citate pline de substanta. Andrusca este cel despre care Adrian Tutuianu, colegul sau de partid, a spus c.

Prima reactie a jurnalistului Claudiu Popa, acuzat alaturi de Emma Zeicescu, de detinere si consum de cannabis

La scurt timp dupa ce Emma Zeicescu si Claudiu Popa au fost prinsi cu iarba, realizatorul TV a declarat reporterilor SPYNEWS ca situatia nu ar fi chiar asa cum sustin anchetatorii. Unul dintre amici avea.

Melania Trump, prima reactie la aventurile lui Donald Trump

Prima Doamna a SUA, Melania Trump, a dat asigurari, intr-un interviu difuzat vineri la postul ABC, ca are alte lucruri mai importante in capdecat speculatiile din jurul presupuselor infidelitati ale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )