Libnet.ro
UNICEF

00:06

Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

România Liberă România Liberă,
Iohanni a facut anuntul! Cand isi depune candidatura pentru prezidentiale?

Presedintele Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pent. continuă pe România Liberă

Surse: Klaus Iohannis isi depune candidatura la prezidentiale vineri. Cand vor liberalii sa depuna motiunea de cenzura

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru prezidentialele din aceasta toamna vineri, atunci urmand a fi depuse semnaturile stranse de liberali, potrivit unor surse politice.

Klaus Iohannis isi va depune candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie

Presedintele Klaus Iohannis isi va depune, in 20 septembrie, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale. Seful statului este sustinut de catre PNL impreuna cu care organizeaza deja actiuni de precampanie in tara.

Victor Ponta anunta ca Mircea Diaconu a strans numarul de semnaturi necesare pentru prezidentiale. Cand urmeaza sa isi depuna candidatura

Mircea Diaconu ar urma sa isi depuna sambata, la Biroul Electoral Central, candidatura pentru alegerile prezidentiale, dupa ce a strans numarul de semnaturi necesare, a anuntat presedintele Pro Romania, Vi.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL dupa 10 ani de CASNICIE! Petre Roman a aflat VESTEA de pe internet

Petre Roman s-a schimbat total! Ajunsla 73 de ani, fostul premiereste complet schimbat.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cand isi depune oficial candidatura la BEC pentru un al doilea mandat in fruntea statului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca vineri, 20 septembrie, se va prezenta la ora 12:00 la sediul Biroului Electoral Central BEC) pentru a depune listele cu semnaturile de sustinere pentru inscrierea in.

Cine este femeia care l-a facut tata pe Stefan Banica Jr pentru prima oara. Camelia Constantinescu apare rar in public

Multi il stiu pe primul baiat al lui Stefan Banica Jr, curiosi fiind de asemanarea dintre ei. Mai putin o stiu pe prima iubire a lui, prima care l-a adus in postura de tata. Aceasta se numeste Camelia Constantinescu si apare extrem de rar in public. De asemenea, iubeste atat de mult intimitate incat rar .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )