Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, anunt important pentru romanii plecati in Marea Britanie! Ce se intampla dupa Brexit

B1 B1,
Iohannis, anunt important pentru romanii plecati in Marea Britanie! Ce se intampla dupa Brexit

Klaus Iohannis a mentionat, inainte de participarea la reuniunea Consiliului European, ca in problema Brexit-ului se va ajunge la un acord, documentul actual fiind mai mult decat un. continuă pe B1

Anunt important pentru romanii cu rate in lei. BNR a anuntat noul indice ROBOR

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2,12%, potrivit datelor publicate miercuri de Banca Nationala a.

Vesti bune pentru romanii stabiliti in Marea Britanie! Vor putea continua sa locuiasca in tara si dupa Brexit

Cetatenii europeni care au resedinta legala in Marea Britanie vor putea beneficia in continuare de drepturile oferite de legislatia europeana pentru a-si obtine un nou statut de sedere in.

Anunt IMPORTANT al MAE privitor la romanii care traiesc in Marea Britanie. Intra in vigoare un nou STATUT. Ce se intampla cu acestia?

MAE precizeaza ca dupa Brexit, cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie vor beneficia, in continuare, de drepturile oferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui.

Ce spune presedintele Iohannis despre problema romanilor din Marea Britanie cu privire la Brexit

Klaus Iohannis a afirmat ca problema cetatenilor romani care se afla in Marea Britanie este bine rezolvata, dupa declansarea Brexit. Eu cred ca se va ajunge la un acord. ) Este un.

Romanii si ceilalti cetateni europeni vor putea locui, studia si munci in Marea Britanie, dupa Brexit, in baza obtinerii unui nou statut (settled status)

Cetatenii europeni cu resedinta legala in Marea Britanie, precum si membri de familie ai acestora, vor continua sa beneficieze de drepturile conferite de legislatia europeana, in baza obtinerii unui nou statut settled status), informeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Un roman a reusit sa cucereasca o celebritate din Marea Britanie. L-a auzit cantand pe strada si...(VIDEO)

Un roman a reusit sa cucereasca o celebritate din Marea Britanie. Este vorba de fostul jurat de la Britains Got Talent si prezentatorul showului matinal Good Morning Britain, Pi.

Industria auto din Marea Britanie a scazut cu 2% anul acesta in urma Brexitului

Industria automobilelor din Marea Britanie a scazut cu 2% anul acesta, dupa ce in perioada Ianuarie- August a anului trecut a inregistrat o crestere de 8,5%, la 1,02 milioane de unitati vandute, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei.

Din cauza vremii din Germania si Marea Britanie, pe Aeroportul Sibiu a fost un zbor anulat si sunt intarzieri

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile din Germania si Marea Britanie, luni, un zbor a fost anulat si sunt intarzieri de cate trei ore la alte curse de pe Aeroportul International din.

FOTO Romanca aleasa consilier local intr-o localitate din Marea Britanie: Au venit la usa mea sa-mi spuna ca au nevoie de un om tanar si intreprinzator

Valerica Artene 44 de ani) este o romanca din Marasesti, judetul Vrancea, care traieste de 17 ani in Marea Britanie, intr-o localitate aflata la 18 kilometri distanta de Oxford. Romanca va depune zilele viitoare juramantul de consilier local in localitatea Cholsey, o comunitate cu aproape 4. 000 de oameni din judetul Oxfordshire.

Acordul UE-Marea Britanie privind Brexitul a adus cresteri pe bursele europene

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs pozitiv vineri, in majoritate, dupa acordul istoric incheiat, la Bruxelles, intre Comisia Europeana si Marea Britanie privind termenii iesirii acestei tari din blocul comunitar.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )