Libnet.ro
UNICEF

05:15

Iohannis, atacat de PNL pe tema Referendumului

Antena3 Antena3,
Iohannis, atacat de PNL pe tema Referendumului

Romanii ar putea fi chemati la Referendum in 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Klaus Iohannis a anuntat ca este aproape hotarat sa convoace Referendum pe justitie, decizia finala fiind doar o. continuă pe Antena3

Iohannis atacat de PNL pe tema Referendumului

Romanii ar putea fi chemati la Referendum in 26 mai, ziua alegerilor europarlamentare. Klaus Iohannis a anuntat ca este aproape hotarat sa convoace Referendum pe justitie, decizia finala fiind doar o.

Klaus Iohannis, atacat din PNL pe tema referendumului

Lovitura pentru presedintele Klaus Iohannis chiar din interiorul partidului care il sustine la alegerile prezidentiale din acest an. Senatorul PNL, Alin Gorghiu, spune ca referendumul pentru justitie pe care.

Florin Iordache, ironic si el la adresa lui Iohannis, pe tema referendumului: Dupa ce a gandit un an, mai gandeste un an si poate pana termina de gandit i se termina mandatul

Deputatul PSD Florin Iordache sustine ca referendumul este o tema parazit si ca presedintele Klaus Iohannis face campanie pentru PNL. El l-a ironizat pe seful statului, spunand ca dupa ce a gandit un an, mai gandeste un an si poate pana termina de gandit i se va incheia mandatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )