Libnet.ro
UNICEF

06:15

Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca ii someaza pe guvernanti sa clarifice o data pentru totdeauna care este intentia lor legata de pilonul II de pensii, avand in vedere ping-pongul de declaratii facute pe acest subiect. , informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Seful Comisiei de prognoza sustine ca propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdusa din greseala n programul guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.

Reactii in scandalul privind Pilonul II de pensii: Daca aveti o problema cu deficitul la pilonul 1, taiati pensiile speciale

PNL, USR si Platforma Romania 100 critica intentia Guvernului de a suspenda contributiile la Pilonul II de pensie de la 1 iulie 2018 si pana la finalul anului. Informatia a fost confirmata duminica intr-un proiect de lege al Executivului, insa aceasta.

ALDE intervine in scandalul privind Pilonul II de pensii:Sunt iMPOTRIVA! Banii sunt ai romanilor

Pilonul II de pensii creaza tensiuni in coalitie. Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru al Finantelor in 2008, a declarat, luni, ca partidul din care face parte nu este de acord cu PSD in privinta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )