Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romnia ramne o oaza de stabilitate n zona

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romnia ramne o oaza de stabilitate n zona

Romania ramane o oaza de stabilitate in zona si un furnizor regional de securitate, a declarat presedintele Klaus Iohannis la Constanta, unde a participat la evenimentele organizate de Ziua Marine. Trebuie sa fim realisti si sa intelegem contextul global in care ne aflam astazi. Asistam la formarea unui nou peisaj geostrategic, a carui evolutie este greu de prevazut sau anticipat, a spus seful statului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Reintalnirea cu oameni din toate colturile tarii este emotionanta

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, la Constanta, de Ziua Marinei:Romania nu poate fi o tara puternica fara o armata puternica, dotata pe masura

Presedintele tarii Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor, sunt oaspeti de seama la sarbatoarea Zilei Marinei din acest an, de pe faleza Constantei.

Klaus Iohannis, de Ziua Marinei: Anul in care sarbatorim Centenarul trebuie sa fie un moment de reflectie. Trebuie sa facem tot posibilul pentru a cladi impreuna o Romanie mai buna (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, de Ziua Marinei, ca 2018, anul in care sarbatorim 100 de ani de la Marea Unire, este un bun moment de reflectie, astfel incat sa putem cladi impreuna Romania pe care.

Mesajul PSD Constanta inainte de Ziua Marinei Romane. Social-democratii nu sunt adeptii instigarii la violenta

Mii de oameni vor participa miercuri, 15 august, la evenimentele dedicate Zilei Marinei Romane pe Faleza Comandamentului Flotei din Constanta. Cu acest prilej, PSD Constanta a transmis un mesaj care lasa loc la multe interpretari.

Constanta: Mii de persoane, asteptate la manifestarile de Ziua Marinei. Si-au anuntat prezenta si presedintele Iohannis si ministrul Apararii

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestarile prilejuite de Ziua Marinei care vor avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare. La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Mii de persoane, asteptate la manifestatiile de Ziua Marinei. Si-au anuntat prezenta si presedintele Iohannis si ministrul Apararii

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestatiile prilejuite de Ziua Marinei, care vor avea loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare. La eveniment si-au anuntat prezenta presedintele Klaus Iohannis si ministrul Apararii, Mihai Fifor.

Mii de persoane, asteptate la Ziua Marinei. Presedintele Iohannis si ministrul Apararii au ajuns la Constanta

Mii de persoane sunt asteptate, miercuri, la manifestatiile prilejuite de Ziua Marinei, care au loc pe faleza din fata Comandamentului Flotei din Constanta. Cei prezenti vor putea urmari, in cadrul programului de aproximativ doua ore si jumatate, diverse exercitii militare.

FOTO VIDEO Exercitii militare de Ziua Marinei Romane. Programul complet al evenimentelor de pe litoral

Ziua Marinei Romane, sarbatorita in fiecare an pe 15 august, este urmarita de mii de turisti de pe Faleza Cazinoului din Constanta si Faleza Comandamentului Flotei. Pentru anul acesta, marinarii militari au pregatit exercitii complexe pe apa, in aer si pe uscat.

Posibila aparitie a unor persoane incitatoare la violenta la ceremoniile de Ziua Marinei

PSD Constanta a scris peFacebookca nu este exclusa posibilitatea aparitiei unor persoane incitatoare la violente la ceremoniile de Ziua Marinei, persoane care ar putea adresa injurii.

Ziua Marinei, sarbatoarea verii: distractie pe apa si pe nisip. Programul manifestarii din 15 august

Cea mai asteptata sarbatoare a verii, Ziua Marinei, incepe marti, 15 august, pe malul Borcei. Parade ale ambarcatiunilor cu motor sau cu rame, concursuri inot si de barci, desene pe asfalt si o nunta marinareasca sunt doar cateva din atractiile evenimentului. Ziua Marinei, o sarbatoare cu traditie pe malul Borcei, va fi si in acest an punctul zero al distractiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )