Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Iohannis a convocat o noua sedinta la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a convocat o noua sedinta, incepand cu ora 15. 00, la Palatul Cotroceni pe tema pandemiei de coronavirus. La eveniment vor participa premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat. continuă pe Hotnews

Iohannis a convocat o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat miercuri, de la ora 15:00, o noua sedinta de evaluare a modului de gestionare a pandemiei de COVID-19, la care au fost invitati sa participe premierul Ludovic Orban, ministrul Sanatatii Nelu Tataru si secretarul de stat in MAI Raed Arafat, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni pentru clarificarea tuturor aspectelor legate de vaccinarea anti-COVID. Vor participa ministrii Apararii, Sanatatii si de Interne

Luni, presedintele Klaus Iohannis urmeaza sa se intalneasca la Palatul Cotroceni, cu ministrii Sanatatii, Apararii si de Interne. Tema sedintei priveste stabilirea tuturor aspectelor cu privire la.

Iohannis, noua sedinta cu ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii pe tema campaniei de vaccinare anti-COVID

Presedintele Klaus Iohannis are o sedinta, luni, cu ministrii Apararii, Internelor si Sanatatii, Nicolae Ciuca, Marcel Vela si Nelu Tataru, pentru a discuta despre campania de vaccinare anti-COVID-19, anbordata ca o problema de securitate nationala.

Klaus Iohannis, lege noua pentru bolnavi. 1,8 milioane de romani vor beneficia de asta

Veste buna in plina pandemie pentru bolnavii de diabet. Legea preventiei si depistarii precoce a diabetului a fost promulgata de presedinte. Astfel, 1,8 milioane de persoane care sufera de aceasta boala vulnerabila in fata infectiei cu COVID-19 vor avea mai multe sanse de izbanda pe campul de lupta. Avantajele oferite de noua lege a preventiei .

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care modifica procedura adoptiei

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, o lege care modifica procedura adoptiei. Este vorba despre modificarea si completarea Legii nr. 2732004 privind procedura adoptiei, precum si pentru.

ASTAZI: Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa, conform news. ro.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni, duminica dimineata

Presedintele Klaus Iohannis face duminica dimineata oin vizita la Institutul Clinic Fundeni. Potrivit Administratiei Prezidentiale, dupa vizita programata laora 09. 30, seful statului va.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita la Institutul Clinic Fundeni

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza duminica Institutul Clinic Fundeni, iar la final va sustine declaratii de presa.

Klaus Iohannis, despre plangerea PSD la CNA: Presedintele Romaniei nu poate fi cenzurat

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o replica miercuri, dupa ce PSD a facut o plangere la CNA ca urmare a declaratie de presa pe care seful Statului a avut-o marti seara. Sunt convins ca PSD s-a suparat foarte tare pentru ca aseara am spus lucrurilor pe nume, a afirmat Iohannis.

Judecatorii CCR au amanat decizia privind majorarea pensiilor cu 40% O noua sedinta pentru analizarea sesizarii dupa alegerile parlamentare

Curtea Constitutionala a amanat, miercuri, o decizie privind majorarea pensiilor cu 40%. Sedinta in care va fi luata o decizie a fost programata pentru data de 13 ianuarie, dupa alegerile parlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )