Libnet.ro
UNICEF

17:30

IOHANNIS, DESPRE ACUZELE DE FRAUDARE A VOTULUI LA ALEGERILE LOCALE: Cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS, DESPRE ACUZELE DE FRAUDARE A VOTULUI LA ALEGERILE LOCALE: Cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Cotroceni ca, in ceea ce priveste acuzele de frauda electorala la alegerile locale, cei vinovati vor fi trasi la raspundere. continuă pe Ziarul Bursa

13.000 de romani au facut 120 de mitinguri spontane dupa inchiderea votului la alegerile locale

Dupa incheierea votului la alegerile locale, la nivel national s-au desfasurat manifestari spontane de sustinere a unor candidati in 120 de localitati din 28 de judete la care au participat peste 13. 000 de persoane, a comunicat Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Klaus Iohannis: Victoria PNL-ului la alegerile locale este si una simbolica. Este pentru prima data in istoria post-decembrista cand PSD-ul pierde

Klaus Iohannisa vorbit, miercuri seara, in cadrul conferintei de presa, despre victoriaPartidului National Liberal la alegerile locale, in defavoarea PSD-ului. Presedintele Romaniei a sustinut ca vi.

Premierul Ludovic Orban, despre victoria PNL la alegerile locale: Nu ma hazardez sa va dau datele pana nu suntem siguri 100%

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a oferit noi detalii despre cele mai importante victorii ale PNL la alegerile locale, potrivit rezultatelor partiale. Printre acestea s-ar numara si Oltenita, municipiul lui Ion.

Klaus Iohannis a votat la alegerile locale: Este foarte important sa mergem la vot, sa nu lasam pe altii sa decida in locul nostru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a votat duminica, la alegerile locale, la Liceul Jean Monnet din Capitala. Seful statului s-a prezentat la urne in jurul orei 9. 30, iar dupa ce si-a exprimat optiunea electorala a.

Nicusor Dan, despre alegerile locale: E clar ca au fost nereguli. Si pentru mine au fost trei sectii in care am avut zero voturi (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul ales al Capitalei, a vorbit miercuri despre neregulile legate de alegerile locale din 27 septembrie, in contextul in care acuzatii de frauda au fostlansate cu privire la alegerea mai.

De ce nu s-a schimbat primarul in toate orasele fara apa calda? 9 intrebari si raspunsuri despre alegerile locale 2020

Sociologul Barbu Mateescu explica intr-un interviu pentru Hotnews care sunt lucrurile care trebuie retinute din alegerile locale din 2020 si ce spun rezultatele votului in perspectiva alegerilor parlamentare din acest an.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

Klaus Iohannis, dupa alegerile locale 2020: Ma bucura foarte mult participarea in numar mare a tinerilor la vot. Indiferent de culoarea politica, cei care au castigat sunt obligati sa livreze ce se asteapta de la ei (VIDEO)

Presedintele Klaus iohannis a declarat, luni, la o zi dupa alegerile locale 2020, ca romanii au aratat inca o data ca sunt tot mai implicati in viata comunitatilor. Presedintele s-a aratat multumit.

Klaus Iohannis: Alegerile locale, o victorie pentru democratie si pentru Dreapta din Romania. PNL, la cea mai buna performanta electorala din ultimii 30 de ani. PSD a pierdut inclusiv acolo unde baronii se credeau invincibili

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut luni o prima declaratie de presa dupa alegerile locale din 2020. Seful statului este de parere ca scrutinul a conturat o noua realitate politica, cea in.

Mihai Chirica, despre victoria in alegerile locale: A contat si faptul ca m-am inscris in PNL. Cei de la PSD au fost resanctionati de catre ieseni pentru ca nu au putut sa se desprinda de metehnele fostului lider (VIDEO)

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale de la alegerile locale din 27 septembrie. Mihai Chirica a afirmat dupa inchiderea sectiilor de vot.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )