Libnet.ro
UNICEF

10:45

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna. continuă pe Antena3

Iohannis: Nu vad oportuna amanarea alegerilor parlamentare. E incercarea jalnica a unor politicieni sa mai prinda cateva luni de diurna

Presedintele Klaus Iohannis considera ca amanarea alegerilor parlamentare nu este oportuna, sustinand ca este vorba despre incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament ca sa mai prinda cateva luni de diurna.

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

CCR a respins solicitarea lui Klaus Iohannis privind data alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins sesizarea depusa de seful statului si de Guvernul Romani.

Klaus Iohannis, despre discutiile privind o amanarea a parlamentarilor: O incercarea jalnica a unor politicieni ca sa mai ia o luna de diurna

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu este oportuna amanarea alegerilor parlamentare care ar duce la imposibilitatea de a se adopta legi necesare, in acest context dificil. Iohannis catalogheaza propunerile de amanare a alegerilor ca fiind incercarea jalnica a unor politicieni care nu mai prind mandat in Parlament sa mai prinda cateva luni de diurna.

Klaus Iohannis, reactie dura dupa propunerea amanarii alegerilor parlamentare pentru 2021: Va dati seama ce catastrofa ar fi!

Liderii mai multor formatiuni politice nu sunt de acord cu organizarea alegerilor parlamentare in luna decembrie 2020. Printre acestia, Calin Popescu Tariceanu, care a propus ca scrutinul sa se desfasoare in.

CCR a respins sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul va stabili data alegerilor parlamentare din acest an

Curtea Constitutionala a respins marti sesizarea presedintelui Iohannis si a decis ca Parlamentul stabileste data alegerilor parlamentare din acest an, au declarat surse din cadrul CCR pentru.

Surse: Data alegerilor parlamentare poate fi stabilita de Parlament. Decizie CCR

Curtea Constitutionala a decis ca parlamentul poate stabili data alegerilor parlamentare, respingand contestatia presedintelui Klaus Iohannis pe aceasta tema, au declarat surse oficiale pentru HotNews. ro.

Orban s-a imbatat cu apa rece. Care este, de fapt, adevarul despre castigarea alegerilor locale de catre PNL in defavoarea PSD

Romania a fost la urne in ziua de duminica, 27 septembrie. La Bucuresti a fost rumoarea. De departe, cea mai dura lupta s-a purtat pentru Primaria Capitalei. Dupa o competitie umar la umar, bucurestenii au ales Nicusor Dan. Ludovic Orban a venit cu ovatii, Dacian Ciolos l-a elogiat de asemenea pe castigator, iar Dan Barna .

CCR s-ar putea pronunta pe sesizarile asupra Legii privind organizarea alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) ar putea pronunta, marti, o decizie asupra sesizarilor presedintelui Klaus Iohannis si Guvernului asupra Legii privind unele masuri pentru organizarea alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor, ca urmare a incetarii mandatului Parlamentului ales in anul 2016, scrie Agerpres. Pe 17 august, seful statului a sesizat CCR, solicitand sa constate ca acest act normativ este neconstitutional in ansamblul sau.

Augustin Zegrean, dupa decizia CCR privind data alegerilor parlamentare: Nu este o mare catastrofa, pentru ca marja de manevra e foarte mica. Guvernul organizeaza scrutinul (VIDEO)

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a comentat, marti seara, in direct pe B1 TV, decizia Curtii privind respingerea sesizarii depuse de presedintele Klaus Iohannis cu privire la proiectul care prevede ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2677 seconds )