Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis, despre o eventuala ridicare a MCV, anul viitor: Eu nu cred in asa ceva. Acest optimism afisat este nepotrivit

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, despre o eventuala ridicare a MCV, anul viitor: Eu nu cred in asa ceva. Acest optimism afisat este nepotrivit

Presedintele Klaus Iohannis a spus vineri, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si ca acest optimism afisat este nepotrivit. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, noi critici la adresa guvernantilor: Nu cred in ridicarea MCV anul viitor. Partea guvernamentala nu si-a facut treaba privind investitiile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, la Goteborg, ca nu crede in ridicarea MCV pentru Romania anul viitor, precizand ca optimismul afisat de reprezentantii coalitiei de guvernare.

Iohannis, despre MCV: Nu cred ca va fi ridicat anul viitor, optimismul guvernantilor de la Bucuresti este nepotrivit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si i-a criticat pe oficialii de la Bucuresti care sustin acest lucru, spunand ca afiseaza un optimism nepotrivit.

Nu cred ca va fi ridicat anul viitor

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, ca nu crede ca Mecanismul de Colaborare si Verificare MCV) al Comisiei Europene nu va mai fi aplicat Romaniei de anul viitor si i-a criticat pe oficialii de la Bucuresti care sustin acest lucru, spunand ca afiseaza un optimism nepotrivit, conform Agerpres.

Zile libere in 2018 pentru romani. Cate minivacante vor fi anul viitor

Anul viitor vor fi 14 zile declarate libere prin lege, dintre care doar trei vor pica in weekend. Astfel, romanii se vor bucura in 2018 de 11 zile libere.

Mariana Gheorghe: Anul viitor vom decide daca investim cateva miliarde de euro in proiectul din Marea Neagra

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, a investit in ultimii aproape 13 ani, adica de la privatizare, circa 13,5 miliarde euro si a generat totodata taxe de aproape 25 miliarde euro, a declarat intr-un interviu pentru News. ro Mariana Gheorghe, directorul general al companiei. Aceasta subliniaza ca OMV Petrom va decide anul viitor daca va investi cateva miliarde de euro in proiectul perolier din Marea Neagra.

Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa publicarea raportului MCV

Administratia Prezidentiala a dat publicitatii un comunicat de presa in care Klaus Iohannis se arata ingrijorat de raportul Comisiei Europene privind Mecanismul de cooperare si verificare in.

Mihai Tudose: Proiectul bugetului pe anul viitor va fi gata in maximum zece zile

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 va fi gata in maximum zece zile si, odata cu acesta, va fi aprobata si hotararea de Guvern pentru cresterea salariului minim brut, a anuntat astazi, la Baile Herculane, premierul Mihai Tudose.

Tudose: Proiectul bugetului pe anul viitor va fi gata in maximum zece zile

Premierul Mihai Tudose a declarat, vineri, la Baile Herculane, ca proiectul bugetului de stat pentru anul 2018 va fi gata in maximum zece zile si, odata cu acesta, va fi aprobata si hotararea de Guvern pentru cresterea salariului minim brut.

Lord of the Dance revine anul viitor in Romania cu spectacolul Dangerous Games

Lord of the Dance Dangerous Games, showul produs de celebrul Michael Flatley, revine in primavara anului viitor la Sala Palatului din Bucuresti. Pe 13 aprilie, echipa celor mai indragiti dansatori din lume isi propune sa ofere publicului bucurestean o experienta unica, printr-o coregrafie inovatoare si o productie elaborata, extrem de bine adaptata noilor tehnologii.

Iohannis, despre noul dosar al lui Dragnea: M-am exprimat clar din capul locului. Persoane cercetate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Goteborg, in Suedia, in legatura cu dosarul in care Liviu Dragnea este cercetat pentru organizarea de grup infractional organizat, ca m-am exprimat clar din capul locului si persoane cercetate sau condamnate penal nu trebuie sa fie in conducerea statului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )