Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre mersul la schi: Vor fi elaborate reglementari specifice

România Liberă România Liberă,
Iohannis, despre mersul la schi: Vor fi elaborate reglementari specifice

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca restrictiile care sunt in vigoare pentru toata . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis, despre restrictiile din perioada sarbatorilor de iarna: Nu putem vorbi de o relaxare, e putin probabil ca pana la finalul lui decembrie sa se renunte la restrictii

Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in perioada sarbatorilor de iarna, restrictiile impuse din cauza pandemiei nu vor fi ridicate, dar nici nu se vor.

Klaus Iohannis, despre mastile neconforme: Ele pur si simplu trebuie retrase din comert (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa organizata la Palatul Cotroceni, ca mastile neconforme trebuie retrase din comert, iar comerciantii trebuie.

Klaus Iohannis, despre plangerea PSD la CNA: Presedintele Romaniei nu poate fi cenzurat

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu o replica miercuri, dupa ce PSD a facut o plangere la CNA ca urmare a declaratie de presa pe care seful Statului a avut-o marti seara. Sunt convins ca PSD s-a suparat foarte tare pentru ca aseara am spus lucrurilor pe nume, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Capitalei: Problematica este nu masura in sine, ci efectul economic

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, duminica dimineata, daca se impune carantina in Bucuresti, in conditiile in care mai multe localitati din Ilfov au intrat in carantina din cauza cresterii mare a numarului de cazuri de coronavirus, judetul fiind al doilea din tara la rata de infectare.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )