Libnet.ro
UNICEF

21:47

Iohannis, despre numarul crescut de infectati cu COVID: Situatia la noi nu e buna! Este imperativ necesar sa...

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre numarul crescut de infectati cu COVID: Situatia la noi nu e buna! Este imperativ necesar sa...

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seara, ca un al doilea val al pandemiei de coronavirus este iminent in Europa, conform specialistilor. El sustine ca, in functie de numarul de cazuri, este posibila reintroducerea restrictiilor in unele localitati sau segmente. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre numarul de cazuri de COVID-19: Sunt cazuri care se regasesc in comunitati Suntem inca in acel registru al unui platou (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a discutat pe B1 TV despre numarul mare de cazuri de COVID-19 din Romania, inregistrat la doua saptamani dupa inceperea scolii: Suntem la un numar de aproape 124 de.

Klaus Iohannis, despre testarea calatorilor din aeroporturi: Statele au inceput sa reindroduca tot felul de restrictii. Este posibil sa avem si noi nevoie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care are in plan testarea calatorilor de pe aeroporturile din tara, ca este posibil ca si.

Iohannis, despre amanarea alegerilor parlamentare: Ar fi o incercare jalnica pentru diurna

Presedintele Klaus Iohannis nu este de acord cu amanarea alegerilor parlamentare: E incercarea jalnica a unor politicieni care stiu ca nu mai intra in Parlament, sa mai prinda cateva luni de diurna.

IOHANNIS, DESPRE ACUZELE DE FRAUDARE A VOTULUI LA ALEGERILE LOCALE: Cei vinovati vor fi trasi la raspundere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, la Cotroceni ca, in ceea ce priveste acuzele de frauda electorala la alegerile locale, cei vinovati vor fi trasi la raspundere.

Klaus Iohannis, despre discutiile privind o amanarea a parlamentarilor: O incercarea jalnica a unor politicieni ca sa mai ia o luna de diurna

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca nu este oportuna amanarea alegerilor parlamentare care ar duce la imposibilitatea de a se adopta legi necesare, in acest context dificil. Iohannis catalogheaza propunerile de amanare a alegerilor ca fiind incercarea jalnica a unor politicieni care nu mai prind mandat in Parlament sa mai prinda cateva luni de diurna.

Iohannis, despre legile justitiei: Va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca a discutat cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justisiei, Catalin Predoiu, despre proiecte de lege reparatorii menite sa corecteze legile justitiei. Seful statului considera, insa, ca va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte, referindu-se la majoritatea pesedista toxica din actualul Parlament.

Iohannis, despre proiectele de modificare a legilor justitiei: Va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca a discutat cu premierul Ludovic Orban si cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, despre proiecte de lege reparatorii menite sa corecteze legile justitiei pe care urmeaza sa le anunte Predoiu. Seful statului spune insa ca va fi nevoie de o alta majoritate democratica si legitima care sa-si asume si sa voteze legi ale justitiei corecte, vorbind din nou despre majoritatea pesedista toxica din actualul Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )