Libnet.ro
UNICEF

06:45

Iohannis despre profesorul care a instigat la nepurtarea mastii: Nu cred ca putem sa toleram asa ceva

Hotnews Hotnews,
 Iohannis despre profesorul care a instigat la nepurtarea mastii: Nu cred ca putem sa toleram asa ceva

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, cu privire la profesorul din Oradea care a instigat la nepurtarea mastii de protectie sanitara, ca un astfel de caz nu poate fi tolerat si s-a declarat convins ca Inspectoratul scolar si Consiliul de administratie al unitatii de invatamant vor lua masurile de rigoare. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, despre profesorul care a parodiat obligativitatea mastii in scoli: Este jalnic!

Fenomenul fara botnita ajunge si in scoli. Un profesor din Oradea s-a ales cu dosar penal dupa ce a parodiat obligativatea purtarii mastii in scoli. Dascalul si-a indemnat sa poarte la ore masti de clown si de animale, in locul celor sanitare, apoi a surprins circul in imagini. Presedintele Klaus Iohannis spune ca nu se poate tolera un astfel de comportament si este convins ca vor fi luate masuri in acest caz. De altfel si premierul Ludovic Orban sustine ca pentru instigarea si nerespectarea reguilor, dascalul trebuie inlaturat atat de la catedra, cat si din sistemul de invatamant.

Digi24: CTP, despre profesorul care indeamna elevii sa nu poarte masti: L-as trimite la cimitir sa sape gropile celor ucisi de COVID-19

Cristian Tudor Popescu a declarat, la Digi24, ca profesorul care indeamna elevii, la ora, sa nu poarte masti de protectie este un soi de troglodit care foloseste copiii ca pe o masa de manevra pentru a-si transmite mesajul.

CTP, despre profesorul care indeamna elevii sa nu poarte masca: Eu l-as trimite la cimitir. Sa sape gropile celor ucisi de COVID-19

Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune ca profesorul care ii indeamna pe elevi, in timpul orei de scoala, sa nu poarte masti de protectie ii foloseste pe copii ca pe o masa de manevra pentru a-si transmite mesajul si ar trebui trimis la cimitir, sa faca munca in folosul comunitatii.

Iohannis, despre concluziile CJUE privind Sectia speciala: Cred ca voi avea oarece succes ca dupa alegeri Ministerul Justitiei sa faca propunerile pentru a reda viteza luptei anticoruptie

Presedintele Klaus Iohannis spune ca va insista si crede ca va avea oarecare succes ca imediat dupa alegerile locale Ministerul Justitiei sa prezinte propunerile pentru a repara legile justitiei si pentru a reda viteza luptei anticoruptie.

VIDEO CTP, despre profesorul care indeamna elevii sa nu poarte masca: Un troglodit care articuleaza limba romana

Filmul postat de un profesor care indeamna elevii sa nu poarte masca in timpul orelor a starnit un val de reactii. Cristian Tutor Popescu l-a criticat dur pe dascal, cerand chiar plecarea sa din sistemul de invatamant.

Ludovic Orban, despre dascalii care refuza sa predea cursurile online: Vom lua masurile legale care se impun in astfel de situatii (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a facut referire la profesorii care refuza sa predea cursurile online, precizand ca se vor lua masuri legale in aceste cazuri. Ludovic Orban, despre dascalii care.

IOHANNIS: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

ACTUALIZARE Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre cazul profesorului de la Oradea care ii indeamna pe elevi sa nu respecte regulile de protectie impotriva COVID-19. *ACTUALIZARE: Nu vad motive pentru un asa-numit lockdown, adica o situatie in care cetatenii sunt obligati sa stea la domiciliu. *ACTUALIZARE: Au mai ramas doar cateva zile pana la un moment definitoriu pentru modul in care vor evolua in urmatorii patru ani localitatile in care traim. in aceasta duminica mergem la urne pentru a decide cui ii incredintam responsabilitarea administrarii comunitatilor noastre. Presedintele Klaus Iohannis sustine azi la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti. Iresponsabilitatea PSD risca sa condamne generatii intregi sa plateasca niste costuri imense

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut ca iresponsabilitatea PSD risca sa arunce Romania intr-o profunda criza economica. El i-a acuzat pe social-democrati ca voteaza in Parlament tot felul de initiative.

Ludovic Orban, despre profesorul de la Oradea: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca profesorul de la Oradea, care isi incurajeaza elevii sa nu poarte masca de protectie impotriva coronavirusului, trebuie sa paraseasca.

Orban, despre profesorul care nu e de acord cu purtatul mastilor: Trebuie sa paraseasca invatamantul

Profesorul de sport din Oradea care a pledat, in sala de clasa, alaturi de elevi, pentru proteste fata de purtarea mastilor, trebuie dat afara din invatamant, a declarat miercuri premierul Ludovic Orban.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )