Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre talmes-balmesul provocat de Tudorel Toader prin cererea de revocare a lui Augustin Lazar: penibila faza

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat marti ca se va pronunta asupra cererii de revocare a procurorului general si de numire a Adinei Florea la DNA doar dupa decizia judecatorilor. Seful statului a catalogat drept faza penibila scandalul din jurul procedurii declansate de Tudorel Toader. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazar: Un demers aiuritor. PENIBIL! Infractorii incearca sa acapareze Justitia (VIDEO)

Cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in conditiile in care Lazar a facut si face o treaba foarte buna, a.

Iohannis, despre cererea lui Toader de revocare a lui Lazar: Un demers aiuritor. penibil! Infractorii incearca sa acapareze Justitia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca se apropie usor, usor de concluzia ca procedura initiata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General al.

Replica ministrului Tudorel Toader dupa ce presedintele a anuntat ca nu va da un raspuns imediat la cererea de revocare a lui Augustin Lazar

Tudorel Toader a reactionat dupa ce presedintele Klaus Iohannis a declarat ca nu va lua o decizie cu privire la revocarea procurorului general pana cand judecatorii nu vor solutiona plangerea depusa in instanta.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

Tudorel Toader, din nou ironic la adresa presedintelui Iohannis

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde ironic presedintelui Klaus Iohannis pe tema revocarii procurorului general Augustin Lazar. intrebat de jurnalisti cum raspunde acuzatiei ca ar actiona in afara cadrului legal, Toader a raspuns: Nu stiu ce argumente aveti sa nu il credeti, chiar fara sa cercetati, ca la Biblie.

Tudorel Toader, replica-fulger pentru presedintele Iohannis

Tudorel Toader a declarat, marti, dupa intalnirea pe care a avut-o la Parlament cu presedintele Senatului, Liviu Dragnea, ca remarcile presedintelui Klaus Iohannis in cazul cererii de revocare a lui Augustin.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Tudorel Toader, convocat DE URGENTA de Liviu Dragnea, dupa anuntul presedintelui Iohannis

Se incing spiritele in guvern! Liviu Dragnea l-a convocat de urgenta pe Tudorel Toader in biroul sau, dupa acuzele aduse de presedintele Iohannis la adresa ministrului Justitiei. Cei doi discuta in biroul.

Tudorel Toader, dupa discutia cu Liviu Dragnea: `Eu nu m-am intalnit cu un justitiabil, ci cu cel de-al treilea om in statul roman`. Despre ce au vorbit cei doi (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca la intalnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea, s-a discutat despre faptul ca judecatorii de la Curtea Constitutionala vor lua o decizie, miercuri, cu privire la se.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2421 seconds )