Libnet.ro
UNICEF

16:15

IOHANNIS: Foarte multa lume doreste sa se vaccineze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IOHANNIS: Foarte multa lume doreste sa se vaccineze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi, dupa ce a vizitat centrul de vaccinare de la Romexpo din Capitala, in curs de operationalizare, ca foarte multe persoane doresc sa se vaccineze impotriva COVID-19 si a anuntat ca zilele acestea foarte multe centre de vaccinare din tara vor incepe sa functioneze, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis: Sunt foarte bucuros sa constat ca foarte multa lume doreste sa se vaccineze. Este o schimbare de atitudine pe care o salut in mod explicit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, la finalul vizitei la centrul de vaccinare de la Romexpo, ca se bucura ca romanii au aratat ca isi doresc sa se vaccineze impotriva noului.

VIDEO Iohannis: Sunt foarte bucuros sa constat ca atmosfera se schimba si foarte multa lume doreste sa se vaccineze in saptamanile viitoare vor veni tot mai multe doze de vaccin

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat marti centrele de vaccinare impotriva COVID-19 amenajate la Romexpo, el spunand ca acolo vor putea fi vaccinate in jur de 3. 000 de persoane pe an. Sunt foarte bucuros sa constat ca atmosfera se schimba si foarte multa lume doreste sa se vaccineze, a afirmat seful statului. El a avertizat ca doar vaccinarea nu rezolva pandemia, fiind nevoie in continuare de respectarea regulilor sanitare.

Presedintele Klaus Iohannis viziteaza, marti, centrele de vaccinare anti-COVID-19 de la Romexpo

Presedintele Klaus Iohannis va vizita, marti, centrele de vaccinare impotriva noului coronavirus, amenajate la Centrul Expozitional Romexpo, din Bucuresti. Seful statului va ajunge la centrele de vaccinare din.

Presedintele Klaus Iohannis il va decora pe Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti, luni, la ora 18

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, il va decora pe ambasadorul SUA in Romania, Adrian Zuckerman, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Mare Cruce, intr-o ceremonie care va avea loc luni, la Pa.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )