Libnet.ro
UNICEF

07:00

Iohannis ii indeamna pe romani sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul sa fie modernizate, drumurile reparate si traficul rezolvat

Adevărul Adevărul,
Iohannis ii indeamna pe romani sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul sa fie modernizate, drumurile reparate si traficul rezolvat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis vineri un mesaj video in care ii indeamna pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica si sa respecte masurile de protectie la sectiile de votare, cum ar fi purtarea mastii, respectarea distantei si dezinfectarea mainilor. Videoclipul postat pe pagina de Twitter a sefului statului este compus din colaje de la conferinta de presa pe care a sustinut-o miercuri presedintele. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis indeamna romanii sa iasa la vot: De cei care vor castiga depinde ca scoala si spitalul din localitatea in care traim sa fie modernizate, drumurile sa fie reparate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video, prin care i-a indemnat pe romani sa iasa la vot la alegerile locale de duminica, respectand masurile de protectie sanitara, menite sa previna.

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Doctorul Musta indeamna oamenii sa iasa la vot: Sa nu piarda timp, la povesti cu altii. Obligatoriu sa fie cu masca

Medicii Spitalului de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie Victor Babes Timisoara spun ca alegatorii pot sa mearga cu incredere la vot, dar le cer sa respecte cele trei reguli de baza ale pandemiei: distantarea fizica, purtarea mastii de protectie si igiena mainilor.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Craiova care vor administratia orasului

In urmatoarele zile vom afla cine sunt cei care vor ramane in functie sau numele celor care vor castiga, pentru prima data, un mandat de primar. Astfel, candidatii incearca sa convinga electoratul in lupta pentru cat mai multe voturi. Situatia sta la fel si in Craiova, unde s-au inscris pe liste 10 reprezentanti ai formatiunilor .

Tudor Chirila: Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: Hai sa si pazim apoi acest vot

Cei care mergem la vot sa nu uitam un singur lucru: hai sa si pazim apoi acest vot, in loc sa mergem sa punem capul pe perna linistiti, afirma Tudor Chirila, invitat vineri la interviurile HotNews Live.

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Ce a aparut acum la mormantul Ilenei Ciuculete. Toti cei care trec cimitir se uita lung

Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete! Toti cei care trec prin cimitir isi aduc aminte cu drag de cantareata de muzica populara care s-a stins in urma cu doi ani din cauza unei boli nemiloase. Ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete Moartea Ilenei Ciuculete a .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

5 intrebari frecvente ale celor care vor sa doneze plasma. Nu am fost testat pentru COVID-19, dar am avut simptome compatibile cu virusul. Pot dona?

Daca ai avut COVID 19 si te-ai vindecat, sangele tau si, implicit, plasma din sange contin anticorpi care i-ar putea ajuta pe altii sa lupte mai bine impotriva noului coronavirus. Pentru a fi informat corect, iti oferim raspunsurile la 5 intrebari frecvente ale persoanelor care vor sa doneze, de la cat de des se poate dona, la ce beneficii ai post donare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )