Libnet.ro
UNICEF

08:00

Iohannis, intalnire cu Theresa May: Vreau sa o incurajez un pic. Cum decurge negocierea pentru Brexit

Adevărul Adevărul,
Iohannis, intalnire cu Theresa May: Vreau sa o incurajez un pic. Cum decurge negocierea pentru Brexit

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca va avea o intalnire bilaterala cu premierul britanic, Theresa May, pentru a o incuraja in ceea ce priveste situatia Brexitului. Presedintele a mentionat ca, desi Uniunea Europeana vrea un acord, acesta nu poate fi renegociat. continuă pe Adevărul

ntlnire Klaus Iohannis - Theresa May. Ce au discutat cei doi oficiali

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la Bruxelles, a avut o intalnire cu premierul britanic Theresa May, discutiile vizand negocierile pentru Brexit. Iohannis s-a referit si la situatia romanilor din Marea Britanie si a subliniat ca este important sa nu existe discriminare si sa fie un tratamentul egal pentru toti cetatenii Uniunii Europene - atat cei beneficiari ai acordului de retragere, cat si cei care se vor stabili pe viitor in Regatul Unit.

DONALD TUSK: Parlamentarii britanici nu o respecta pe Theresa May

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a acuzat parlamentarii britanici de o lipsa de respect fata de premierul Theresa May, scrie The Guardian. La sfarsitul summit-ului de la Bruxelles, Tusk a comentat felul in care a fost tratata Theresa May.

Theresa May a obtinut votul de ncredere al Partidului Conservator si ramne seful guvernului. Votul nu este unul linistitor-BBC

Majoritatea membrilor Partidului Conservator isi mentin increderea in premierul Marii Britanii, Theresa May, arata rezultatele votului desfasurat miercuri seara. Premierul a primit 200 de voturi pentru si 117 impotriva si ramane liderul conservatorilor si sef al guvernului, dar votul nu este unul de natura sa-i asigure linistea lui May, spune BBC.

BREXIT VIDEO Theresa May se va confrunta astazi cu un vot de ncredere. Premierul spune ca va lupta pna la capat si invoca interesul national

Premierul Marii Britanii Theresa May se va confrunta astazi cu un vot de incredere, dupa ce 48 de parlamentari conservatori au depus scrisorile necesare initierii unui astfel de demers, informeaza Reuters. Votul are loc in contextul in care acordul Brexit negociat de May a starnit nemultumiri in randul parlamentarilor britanici, iar premierul a fost nevoit sa amane votul Camerei Comunelor asupra documentului convenit cu liderii UE.

Donald Tusk acuza parlamentarii britanici ca nu o trateaza cu respect pe Theresa May

Donald Tusk, presedintele Consiliului European, a acuzat parlamentarii britanici de o lipsa de respect fata de premierul Theresa May, scrie The Guardian.

Dialog tensionat intre premierul britanic si Juncker. Ce a enervat-o pe Theresa May (VIDEO)

Schimb tensionat de replici intre premierul britanic si presedintele Comisiei Europene, la Bruxelles. Theresa May a cerut de la oficialii europeni noi garantii care sa o ajute sa obtina ratificarea acordului.

Discutie tensionata intre Theresa May si Juncker. Camerele de filmat au surprins totul

Camerele de filmat au surprins o discutie tensionata intre Theresa May si Jean-Claude Juncker, la Consiliul European. Videoclipul nu include sunetul, dar specialistii au reusit sa traduca ceea ce.

Lira, sustinuta de votul de incredere castigat de Theresa May

Premierul britanic va demisiona din partid inainte de alegerile din 2022 Lira sterlina s-a apreciat ieri, pe pietele externe, fata de dolar si euro, dupa ce, miercuri seara, premierul britanic Theresa May a castigat votul de incredere exprimat in Parlament.

Theresa May nu renunta usor la lupta. Premierul britanic obtine increderea Partidului Conservator si merge mai departe

Pentru mai bine de doi ani, prim-ministrul Theresa May a trebuit sa mentina in echilibru negociatorii Uniunii Europene, intentia Partidului Laburist din opozitie de a-i rasturna guvernul si zeci de colegi rebeli din parlament. Atunci cand a promis, miercuri, ca va lupta impotriva unui vot de neincredere cu tot ceea ce am, a fost ceva de asteptat din partea liderului britanic.

Parlamentarii reactioneaza dupa ce Theresa May a cstigat votul de ncredere/ Premierul si-a pierdut majoritatea n Parlament, guvernul ei este un haos

Premierul Theresa May a castigat votul de incredere in sedinta de miercuri, consolidandu-si astfel pozitia la conducere. Ea a fost chemata de parlamentari din cauza deciziei ei de a semna acordul de iesire a Marii Britanii din Uniunea Europeana, transmite Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )