Libnet.ro
UNICEF

17:45

Iohannis, intrebat ce sanse mai sunt pentru anticipate: Tocmai au scazut

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, intrebat ce sanse mai sunt pentru anticipate: Tocmai au scazut

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat, luni seara, ce sanse mai sunt in acest moment pentru organizarea alegerilor anticipate, raspunzand: Tocmai au scazut sansele. continuă pe Hotnews

Streinu-Cercel: a142;n Romacentnia nu mai sunt mae153;ti e153;i costume de protece155;ie

A142;n Romacentnia nu mai sunt mae153;ti e153;i costume de protece155;ie, a avertizat managerul Institutului Matei Bala159;, profesorul Adrian Streinu-Cercel, prezent an studioul Digimatinal, scrie Digi24. ro.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Klaus Iohannis, intrebat despre filarea unor magistrati si ziaristi: Astfel de situatii ar fi, daca s-ar confirma, intolerabile pur si simplu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat luni ca, daca se confirma informatiile privind filarea unor ziaristi si magistrati, astfel de situatii ar fi . ) intolerabile pur si simplu.

Jocurile care strica planul PNL pentru anticipate. Cum poate PSD sa prelungeasca aceasta criza pana in toamna

Sunt negocieri la sange zilele acestea, inaintea votului de investitura al Guvernului Orban II. PNL este in fierbere din cauza anuntului PSD ca nu va asigura cvorum la sedinta, asa ca liberalii discuta om cu om pentru a avea 233 de parlamentari in sala.

DOCUMENT Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta pentru anticipate

Avocatul Poporului a atacat la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind alegerile anticipate, motivand ca aceasta incalca o serie de prevederi constitutionale si nu respecta recomandarile Comisiei de la Venetia in materie electorala.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru romanii speriati de coronavirus

Presedintele Romaniei convoaca miercuri o sedinta CSAT in care sa discute despre strategia de urmat in contextul epidemiei de coronavirus. Astazi, Klaus Iohannis a spus ca situatia din Italia a generat si genereaza multa ingrijorare si ca se impune convocarea rapida a CSAT. Cetatenii sa se informeze si sa respecte regulile de igiena El a .

Site-ul Ministerului de Finante prezinta luni potentiale riscuri de securitate: Datele confidentiale introduse pe site nu mai sunt criptate

Site-ul Ministerului de Finante www. mfinante. ro) prezinta luni potentiale riscuri de securitate, in conditiile in care certificatul de server nu mai este valid, atentioneaza browserele de internet. Certificatul de server creeaza o conexiune securizata SSL intre site-ul web si browser-ul utilizatorului, astfel ca datele confidentiale introduse de utilizator pe site sunt protejate prin criptare si nu pot fi vizualizate de persoane neautorizate.

CRISTIAN POPA, BNR: 15% din creditele acordate de bancile din Romania sunt pentru companii intensive in generarea de carbon

Creditele acordate de bancile din Romania sunt directionate in proportie de 15% catre companii intensive in generarea de carbon, potrivit datelor din Raportul de stabilitate pe anul 2019, prezentate, luni, intr-o dezbatere de specialitate, de catre Cristian Popa, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ORBAN, DESPRE CORONAVIRUS: Romania are un risc mai mare, pentru ca avem foarte multi romani in Italia

Premierul interimar Ludovic Orban spune ca Romania prezinta un risc mai mare in ceea ce priveste raspandirea coronavirusului, avand in vedere numarul mare de romani care locuiesc in Italia.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )