Libnet.ro
UNICEF

07:30

Iohannis l-a felicitat pe Putin pentru victoria din alegeri, dar i-a cerut sa respecte normele de drept international

Adevărul Adevărul,
Iohannis l-a felicitat pe Putin pentru victoria din alegeri, dar i-a cerut sa respecte normele de drept international

Presedintele Klaus Iohannis l-a felicitat pe Vladimri Putin pentru obtinerea unui nou mandat de presedinte al Rusiei, dar ii cere sa respecte principiile si normele de drept international, aluzie la anexarea Crimeei. continuă pe Adevărul

Trump, dupa ce l-a felicitat pe Putin pentru victoria obtinuta duminica: Ne vom intalni in curand probabil

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca a vorbit la telefon cu Vladimir Putin marti dimineata, dupa ce acesta a fost reales presedinte al Rusiei, la scrie CNBC.

Angela Merkel l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru noul sau mandat de presedinte

Cancelarul Angela Merkel l-a felicitat luni pe Vladimir Putin pentru noul sau mandat de presedinte al Rusiei si a cerut ca dialogul dintre Germania si Rusia sa continue, pentru a gasi solutii durabile la provocarile globale, anunta Reuters.

Cazul Skripal: Presedintele Consiliului European a refuzat sa il felicite pe Putin pentru noul sau mandat

Presedintele Consiliului European, polonezul Donald Tusk, a refuzat categoric sa-i adreseze felicitari presedintelui rus Vladimir Putin pentru a realegerea sa, din scandalului provocat de otravirea fostului spion rus in Marea Britanie, relateaza AFP. Asta, la o zi dupa ce Jean-Claude Juncker a fost criticat dur de britanici pentru ca l-a felicitat pe Putin, fara sa faca vreo referire la scandalul Skripal.

Donald Trump l-a sunat pe Vladimir Putin pentru a-l felicita / Cei doi nu au discutat despre cazul otravirii fostului spion rus Serghei Skripal, potrivit Kremlinului

Donald Trump l-a sunat marti pe Vladimir Putin pentru a-l felicita pentru realegerea in functie, o convorbire telefonica in care cei doi lideri au evocat o posibila intalnire la cel mai inalt nivel, dar nu si otravirea fostului spion rus Serghei Skripal, scrie AFP.

Imagini inedite cu Simona Halep. Sportiva a vizitat un spital pentru copii din Miami, incarcata de daruri - VIDEO

Simona Halep a vizitat, miercuri, Spitalul Baptist pentru copii din Miami. Sportivale-a facut micutilor o surpriza, aducandu-le jucarii si stand de vorba cu ei. intr-un filmulet postat pe.

Klaus Iohannis, mesaj de felicitare pentru Vladimir Putin (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a transmis joi un mesaj de felicitare lui Vladimir Putin pentru castigarea, duminica, a celui de-al patrulea mandat de presedinte al Rusiei. Pe aceasta cale,.

Iohannis il felicita pe Putin pentru obtinerea unui nou mandat

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis, astazi, un mesaj de felicitare presedintelui Federatiei Ruse, Vladimir Putin, care a obtinut un nou mandat in urma alegerilor de duminica.

Gabriela Firea vrea ajutor financiar pentru analizele din timpul sarcinii si pentru cuplurile infertile

Gabriela Firea propune ajutoare financiare pentru analizele necesare in timpul sarcinii, dar si pentru femeile care se gandesc la fertilizare in vitro. Proiectul ar urma sa fie dezbatut in Consiliul General al Municipiului Bucuresti, scrie Ziare. com .

Polonia cere 440 de miliarde de euro Germaniei pentru pagubele din cel de-al Doilea Razboi Mondial

Victimele poloneze din Al Doilea Razboi Mondial pot cere Germaniei 543 de miliarde de dolari 440 miliarde de euro) cu titlul de despagubiri individuale, a declarat joi deputatul Arkadiusz Mularczyk, seful unei.

Donald Trump evoca masuri de 60 de miliarde de dolari pentru importurile din China

Presedintele american Donald Trump a evocat joi masuri punitive impotriva importurilor chinezesti in valoare de 60 de miliarde de dolari, in incerarea de a stopa ceea ce el numeste o concurenta neloiala din partea Beijingului si incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, scrie AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )