Libnet.ro
UNICEF

11:00

Iohannis nu l-a uitat pe Liviu Dragnea: PSD-ul si-a schimbat in timp fetele, dar niciodata naravul

Playtech Playtech,
Iohannis nu l-a uitat pe Liviu Dragnea: PSD-ul si-a schimbat in timp fetele, dar niciodata naravul

Presedintele Klaus Iohannis ii avertizeaza pe romani sa nu creada ca PSD s-a reformat fata dupa ce Liviu Dragnea a ajuns in spatele gratiilor. Seful statului este de parere ca social-democratii si-au schimbat in timp doar fetele, dar nu si naravul. Iohannis, despre Liviu Dragnea: PSD-ul si-a schimbat in timp fetele, dar niciodata naravul Viorica . continuă pe Playtech

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Raspunsul Vioricai Dancila la intrebarea daca Liviu Dragnea a fost un politician toxic pentru Romania

Din cele doua dezbateri de marti seara nu a lipsit subiectul Liviu Dragnea. in timp ce Klaus Iohannis a trebuit saexplice apropierea de fostul lider PSD inanii trecuti, atunci cand o cerea interesul.

A fost Liviu Dragnea un om bun sau rau pentru Romania. Ce crede Viorica Dancila: Ne asumam

Viorica Dancila, candidata PSD la alegerile prezidentiale, a fost intrebata de jurnalistii prezenti la Palatul Parlamentului daca Liviu Dragnea a fost un om bun sau rau pentru Romania. Totusi, fostul premier.

Dancila, intrebata daca un vot pentru ea este un vot pentru Dragnea: Candideaza Liviu Dragnea la ceva?

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, intrebata, joi seara, daca un vot pentru ea inseamna un vot pentru Liviu Dragnea, a raspuns: Candideaza Liviu Dragnea la ceva? intrebarea nu are nicio legatura cu candidatura mea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )