Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, mesaj despre PNL si USR: Vor guverna impreuna

România Liberă România Liberă,
Iohannis, mesaj despre PNL si USR: Vor guverna impreuna

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri seara, un mesaj despre PNL si USR: Vor guverna imp. continuă pe România Liberă

Iohannis: PNL si USR vor guverna impreuna. Ce spune despre atacurile reciproce

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri seara despre modul in care PNL si USR vor guverna impreuna daca liderii celor doua partide au inceput deja cu atacurile reciproce. Mesajul meu e simplu. Vor guverna impreuna, a explicat seful Statului, adaugand ca tensiunile din prezent sunt datorate campaniei electorale.

Mesajul lui Iohannis pentru PNL si USR: Vor guverna impreuna

PNL si USR vor guverna impreuna, este mesajul lui Klaus Iohannis pentru cele doua partide. Presedintele a sustinut, raspunzand unei intrebari legate de contrele dintre cele doua formatiuni, ca este vorba despre o sensibilitate tipica pentru campania electorala.

Klaus Iohannis: Mesajul meu e simplu - PNL si USR vor guverna impreuna. Nu accept PSD (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat, miercuri, faptul ca nu va accepta PSD la guvernare. De altfel, seful statului a adus mai multe critici social-democratilor, pe care ii considera vinovati de neajunsurile.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in tara

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni, 23 noiembrie, o sedinta la Palatul Cotroceni. Tema acestei sedinte a fost campania nationala de vaccinare impotriva COVID-19, problema de siguranta nationala. Mesaj de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se intampla acum in Romania La intalnire au participat si Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale, Marcel Vela, ministrul .

Urmeaza negocieri dure pentru PNL: USR PLUS se va lasa greu

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit marti seara, la Vila Lac 1, cu liderii liberali in frunte c.

Iohannis, intrebat despre implicarea sa in campania PNL: Presedintele nu poate sa fie membru de partid, dar nu inseamna ca trebuie sa fie un mut. Cum va imaginati ca stau si ma uit la luna sau la soare?

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat miercuri seara, in conferinta de presa, despre implicarea sa in campania PNL, el spunand ca Constitutia prevede ca seful statului nu poate fi membru de partid, nu si ca presedintele trebuie sa fie un mut. Cum va imaginati ca stau si ma uit la luna sau la soare?, a fost raspunsul lui Iohannis.

Klaus Iohannis, mesaj adresat Congresului Federatiei Comunitatilor Evreiesti: Sunteti de secole acasa aici, aveti locul binemeritat atat in prezentul Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj cu ocazia Congresului Federatiei Comunitatilor Evreiesti. Seful statului si-a exprimat aprecierea pentru contributia importanta adusa de comunitatea ev.

Parlamentarii USR vor demisiona marti

Parlamentarii USR isi vor da marti demisia din Parlament pentru a nu incasa pensii speciale, a anunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )