Libnet.ro
UNICEF

16:15

Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului si sa ne lasam ghidati de ratiune si curaj

Adevărul Adevărul,
Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului si sa ne lasam ghidati de ratiune si curaj

Presedintele Klaus Iohannis afirma, in mesajul transmis de Ziua Eroilor, ca, in aceste momente dificile, in timpul pandemiei de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului si sa ne lasam ghidati de ratiune, responsabilitate, altruism si curaj. El adauga ca, in aceste zile, eroii sunt cei care se afla in prima linie in lupta cu acest inamic invizibil - medicii si personalul medical. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Eroilor: in aceste momente dificile, cand suntem pusi la incercare de pandemia de COVID-19, este esential sa ne inspiram din victoriile trecutului

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi speciala, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor. Seful statului afirma ca in aceste momente.

Premierul Orban, de inaltare si Ziua Eroilor: O dedicam celor care au scris istoria Romaniei prin propriul sacrificiu, aparand libertatea, credinta stramoseasca, pamantul tarii si idealul de unitate al romanilor

Premierul Ludovic Orban a transmis un mesaj, joi, cu ocazia inaltarii Domnului, o zi atat de importanta din calendarul crestin-ortodox, care de un secol, pentru Romania, coincide cu Ziua Eroilor.

Ziua Eroilor. Cati militari a pierdut Romania in teatrele de operatii dupa 1990

Odata cu sarbatoarea crestina a inaltarii Domnului, Romania a marcat astazi Ziua Eroilor, iar Ministerul Apararii Nationale organizat ceremonii de comemorare a celor care au cazut la datorie. Aproape 3. 500 de militari romani lupta in acest moment in teatrele de operatii. Din pacate, dupa anul 1990, in aceste misiuni externe au fost pierderi.

inaltarea Domnului si Ziua Eroilor, sarbatorite joi. La ora 12 vor fi trase clopotele in toate bisericile din Romania Traditii si obiceiuri

Biserica Ortodoxa sarbatoreste inaltarea Domnului joi, la 40 de zile de la Pasti. Tot astazi este sarbatorita si Ziua Eroilor. Sarbatoarea inaltarii a fost proclamata prin lege Ziua Eroilor, ca sarbatoare nationala. La ora 12. 00 vor fi trase clopotele in toate bisericile, pentru a-i celebra pe eroii neamului, a anuntat Patriarhia.

FOTO Ziua Eroilor, sarbatorita la Buzau in efectiv restrans, din cauza pandemiei

Ziua Eroilor a fost marcata si in garnizoana Buzau, dar cu limitari impuse de starea de alerta. Daca in anii trecuti, manifestarea se organiza cu mult fast, joi, ceremonialul a constat doar in slujbe de pomenire si depuneri de coroane, cu respectarea regulilor de distantare sociala.

Ziua Eroilor: Presedintele Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I (FOTO, VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la ora 16. 00, la ceremonia depunerii de coronare de flori, care a avut loc la Mormantul Ostasului Necunoscut, din Parcul Carol I, din Capitala. La evenimentul,.

Ceremonii militare si depuneri de coroane in cimitirele eroilor din intreaga tara, de Ziua Eroilor

Ministrul Apararii Nationale, Nicolae Ciuca, va participa, joi, la ceremonia de depunere de coroane de flori de la Mormantul Ostasului Necunoscut, cu ocazia Zilei Eroilor sarbatorita de inaltarea Domnului, la 40 de zile de la Sfintele Pasti. Astfel de ceremonii militare si depuneri de coroane vor avea loc in cimitirele eroilor din intreaga tara, dar si la monumentele dedicate acestora.

Gafa de proportii la Turda, de Ziua Eroilor. Autoritatile au confundat cimitirele si au adus onoruri soldatilor rusi

Mai multe persoane prezente la omagierea eroilor din Turda au sesizat gafa de proportii pe care au comis-o autoritatile civile si militare. Soldatii au confundat cimitirele si au depus coroane de flori si au oferit onoruri militare soldatilor rusi, stand cu spatele la cei romani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2337 seconds )