Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru romani, dar n-a fost sa fie. PSD, interesat de cumetrii politice si lupta impotriva Justitiei, demonstreaza o grava lipsa de responsabilitate (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru romani, dar n-a fost sa fie. PSD, interesat de cumetrii politice si lupta impotriva Justitiei, demonstreaza o grava lipsa de responsabilitate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannisa criticat, din nou, in termeni extrem de duri, Guvernul PSD-ALDE si in special modul in care acesta a gandit bugetul de stat pe acest an. Ramas fara mijloace de a contesta. continuă pe B1

Iohannis a promulgat bugetul pe 2019: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea bugetului de stat pe anul 2019, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele a declarat intr-o interventie ca si-ar fi dorit sa promulge un buget bun, dar n-a fost sa fie.

Iohannis: Guvernarea PSD e toxica! Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania. Nu a fost sa fie!/ Presedintele a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD, in cadrul unei declaratii de presa: Aceasta guvernare este toxica pentru stabilitatea Romaniei si pentru bunastarea populatiei, care suporta in fiecare zi costurile, a tinut sa.

Iohannis: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani. N-a fost sa fie / OUG 114 ne arata ca aceasta guvernare este toxica

Presedintele Klaus Iohannis s-a lansat intr-un nou atac la adresa guvernarii PSD pe care a acuzat-o ca e interesata mai degraba de cumetrii politice decat de soarta tarii. Seful statului a criticat faptul ca bugetul a fost trimis la Cotroceni in forma initiala. Iohannis sustine miscarea Romania vrea autostrazi: Sunt alaturi de ei sieu.

NOI ZILE LIBERE PENTRU ROMANI! Ce conditii trebuiesc indeplinite

Se pregateste o lege importanta pentru parinti. Potrivit unui proiect de lege inregistrat la Senat, se acorda zile libere unuia dintre parinti pentru supravegherea copiilor, daca acestia au pana.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )