Libnet.ro
UNICEF

00:06

Iohannis a promulgat legea de abrogare a recursului compensatoriu

România Liberă România Liberă,
Iohannis a promulgat legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea de abrogare a recursului compensatoriu, care a t. continuă pe România Liberă

Iohannis a promulgat anularea legii recursului compensatoriu

Presedintele Iohannis a semnat joi abrogarea legii recursului compensatoriu, legea promulgata de guvernarea PSD-ALDE si care a dus la liberarea inainte de termen a peste 20. 000 de detinuti, inclusiv infractori condamnati pentru infractiuni violente si crime.

Klaus Iohannis a promulgat Legea de abrogare a recursului compensatoriu

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, Legea privind abrogarea recursului compensatoriu. Legea a fost initiata de PNL si a fost comasata cu un proiect al USR.

Iohannis a promulgat legea de anulare a recursului compensatoriu Cati detinuti au beneficiat de masura

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat abrogarea legii recursului compensatoriu, informeaza un comunicat transmis de Cotroceni.

Klaus Iohannis a promulgat legea! Decizia a aparut in Monitorul Oficial

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2020 asupra careia Guvernul si-a angajat raspunderea in Parlament.

Este oficial. Romania va mai cumpara 5 avioane de vanatoare F-16, dupa ce presedintele Iohannis a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, miercuri, legea care prevede cumpararea a cinci avioane de lupta F-16, in cadrul programului Avion multirol al Fortelor Aeriene, informeaza Administratia.

Ana Birchall, dupa abrogarea recursului compensatoriu: O lege toxica, in forma in care a iesit dupa smecheriile introduse pe furis marca Iordache si gasca pe care o reprezinta

Fostul ministru Ana Birchall a subliniat joi ca, prin abrogarea recursului compensatoriu, se pune capat unei legi toxice, in forma in care a iesit dupa smecheriile introduse pe furis marca Iordache.

Revolutie 30 de ani - Timisoara: Slujba de pomenire a martirilor Revolutiei din Decembrie 1989, presedintele Klaus Iohannis va depune coroane de flori

Timisorenii comemoreaza, luni, 30 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, cu mai multe evenimente, printre care o slujba de pomenire a martirilor si cate o candela aprinsa pentru fiecare dintre ei. Presedintele Klaus Iohannis va participa la evenimentele organizate in cea de-a doua parte a zilei, cand va depune o coroana de flori la Monumentul Eroilor si una la Catedrala Ortodoxa. Seara, seful statului va sustine un discurs la Opera Nationala.

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele, declaratii la ora 18:00

Klaus Iohannis iese public, in scandalul momentului. Presedintele va sustine, peste doar doua ore, o declaratie de presa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )