Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis a promulgat legea bugetului de stat

ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a semnat astazi decretul pentru promulgarea Legii bugetului de stat pe anul 2019, informeaza Administratia Prezidentiala. ----- Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca PSD a picat si ultimul test al reponsabilitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea Bugetului de stat. Vom reveni cu amanunte.

Iohannis a promulgat bugetul pe 2019: Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania si pentru romani

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat vineri Legea bugetului de stat pe anul 2019, potrivit Administratiei Prezidentiale. Presedintele a declarat intr-o interventie ca si-ar fi dorit sa promulge un buget bun, dar n-a fost sa fie.

Iohannis: Guvernarea PSD e toxica! Mi-as fi dorit sa promulg un buget bun pentru Romania. Nu a fost sa fie!/ Presedintele a promulgat legea bugetului de stat pe 2019

Presedintele Klaus Iohannis a atacat din nou guvernarea PSD, in cadrul unei declaratii de presa: Aceasta guvernare este toxica pentru stabilitatea Romaniei si pentru bunastarea populatiei, care suporta in fiecare zi costurile, a tinut sa.

Mesajul PSD, dupa ce Parlamentul a votat a doua oara legea bugetului de stat pe 2019: Iohannis trebuie sa isi ceara scuze

Bugetul pe 2019 aduce beneficii importante pentru cetateni, iar presedintele Klaus Iohannis trebuie sa isi ceara scuze pentru intarzierea inutila a adoptarii noului buget, afirma Partidul Social Democrat i.

Parlamentul a votat legea bugetului in aceeasi forma, respingand cererea de reexaminare a lui Iohannis

Camera Deputatilor si Senatul au adoptat, miercuri in plen reunit, raportul de admitere al Comisiilor de specialitate la Legea bugetului, in forma trimisa la promulgare, respingand astfel cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis.

FLORIN CITU (PNL): Informatiile incluse in Legea bugetului sunt false

Senatorul liberal, Florin Citu, a reafirmat astazi ca informatiile incluse in Legea bugetului de stat sunt false, iar programul de guvernare al PSD ar putea duce Romania in criza economica.

Legea bugetului pe 2019, simulacru de dezbatere. Parlamentarii au respins reexaminarea ceruta de presedintele Iohannis

Dupa un simulacru de dezbatere de nici macar o ora, Comisiile parlamentare de buget-finante au respins, miercuri, cererea de reexaminare a presedintelui la proiectul legii bugetului de stat pe 2019. S-au inregistrat 23 de voturi 039;039;pentru039;039; si 13.

Salariul mediu brut si ajutoarele de deces in Legea Bugetului Asigurarilor Sociale

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca a decis sa promulge legea Bugetului Asigurarilor Sociale de Stat pe anul 2019. Acest act a fost publicat in Monitorul Oficial de marti si oficializeaza salariul mediu brut si ajutoare de deces.

Este OFICIAL: Klaus Iohannis A SEMNAT DECRETUL. Mii de elevi sunt vizati

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea pentru modificarea si completarea Legii Educatiei nationale 1/2011, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Este vorba despre legea.

Sedinta comuna a Camerei Deputatilor si Senatului pentru reexaminarea a Legii bugetului de stat pe anul 2019

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc, miercuri, in sedinta comuna pentru a reexamina, la cererea presedintelui Klaus Iohannis, Legea bugetului de stat pe anul 2019. Seful statului considera ca alocarea resurselor bugetare este, pe de o parte, fundamentata pe o prognoza nerealista, iar pe de alta parte, nu asigura o reala functionare a unor institutii publice cu rol esential in societate.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )