Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iohannis, de la reuniunea Consiliului European la summit-ul Asia-Europe Meeting

Hotnews Hotnews,
 Iohannis, de la reuniunea Consiliului European la summit-ul Asia-Europe Meeting

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM), potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Iohannis, la reuniunea Consiliului European de toamna

Presedintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins.

Presedintele Iohannis participa joi si vineri la reuniunea Consiliului European si la summit-ul Asia-Europa si summit-ul Euro in format extins

Presedintele Klaus Iohannis participa la Bruxelles, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM). De asemenea, seful statului va participa si la Summit-ul Euro in format extins.

Klaus Iohannis participa la reuniunea Consiliului European

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi si maine la reuniunea Consiliului European la Bruxelles, precum si la cel de-al 12-lea Summit Asia - Europe Meeting ASEM).

Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European de toamna, iar apoi s-a intalnit cu presedintele Partidului Popular European, Joseph Daul

Presedintele Klaus Iohannis a participat, joi, la reuniunea Consiliului European de toamna, de la Bruxelles, in marja careia a avut loc si Summitul Euro in format extins. Ulterior, seful statului a avut o.

Klaus Iohannis ar fi lipsit sau a intarziat la reuniunea Consiliului European. Administratia Prezidentiala tace

Sefii de stat sau de guvern din tarile Uniunii Europene s-au reunit miercuri seara la Bruxelles, pentru a discuta impasul negocierilor pentru Brexit. in imaginile de la inceputul reuniunii, Klaus Iohannis este de ne.

Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European

Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene, desi in aceeasi zi era programat, la Bruxelles, prima runda a Consiliului European. Si tot in aceeasi zi, Iohannis a lipsit de la reuniunea PPE, care si-a stabilit candidatii pentru sefia Comisiei Europene.

Adevarul: Cum a ratat Iohannis prima zi a Consiliului European / Seful statului a vizitat Napoli si Pompei, la invitatia partii italiene

Miercuri la amiaza, presedintele Iohannis urma sa decoleze de la Napoli cu destinatia Bruxelles, unde il asteptau doua reuniuni politice importante: Consiliul European si sedinta PPE, familie politica europeana din care face parte PNL, deci si Iohannis. Numai ca presedintele si-a prelungit sederea in sudul Italiei. Klaus Iohannis a vizitat, impreuna cu sotia sa, parcul arheologic din Pompei, oras sters de pe harta la inceputul mileniului I dupa o eruptie a vulcanului Vezuviu, scrie Adevarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )