Libnet.ro
UNICEF

19:00

Iohannis a schimbat planul dupa esecul negocierilor. Liberalii, bagati de urgenta in sedinta

Antena3 Antena3,
Iohannis a schimbat planul dupa esecul negocierilor. Liberalii, bagati de urgenta in sedinta

Liberalii au, sambata, o intalnire de gradul zero. Presedintele Klaus Iohannis ii baga pe cei de la PNL in sedinta si il verifica la teme pe premierul desemnat, Ludovic Orban, dupa patru zile de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, dupa esecul negocierilor cu Victor Ponta: Mie mi s-a parut ca ne-am inteles. Cred ca e necesar un acord pentru anticipate

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele ProRomania, care afirma ca obiectivul sau e sa reconstruiasca Stanga din Romania. Seful PNL a.

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

Antena 1, o noua emisiune, dupa esecul X Factor. Prima editie, duminica, 20 octombrie

Reprezentantii postului de televiziune Antena 1 au crezut ca dau lovitura cu X Factor, insa audientele nu au fost deloc pe masura asteptarilor. Producatorii lanseaza un nou show, duminica, 20 octombrie, in care vor fi parodiate alte emisiuni de la mai multe posturi de televiziune. Este vorba despre Antitalent, un show prezentat de Dan Bittman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2855 seconds )