Libnet.ro
UNICEF

19:32

Iohannis: Nu vad motive pentru un asa numit lockdown E foarte putin probabil sa revenim la starea de urgenta

Hotnews Hotnews,
 Iohannis: Nu vad motive pentru un asa numit lockdown E foarte putin probabil sa revenim la starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca nu vede motive pentru o noua perioada de carantina. Cu un numar de infectari in crestere, seful statului spune ca respectarea regulilor sanitare poate duce la stoparea epidemiei. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre riscul revenirii la starea de urgenta: Nu vad motive pentru un asa-numit lockdown

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca nu vede motive pentru un asa-numit lockdown, dar a facut un nou apel pentru respectarea masurilor de protectie sanitara. in Romania s-a inregistrat miercuri un nou record de persoane infectate cu COVID-19 in 24 de ore. Sunt 1. 767 de cazuri si 47 de decese, dintre care doua la persoane tinere, sub 30 de ani.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara noastra. ,,Nu vad.

Klaus Iohannis: Nu vad motive pentru un nou lockdown. Noi putem sa stapanim raspandirea epidemiei

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a discutatmiercuri, pe 23 septembrie, despre posibiltatea unei noi izolari la domiciliu, avand in vedere numarul mare de infectari din tara.

IOHANNIS: Sunt politicieni care inca mai cred ca oamenii pot fi mintiti

ACTUALIZARE Klaus Iohannis a fost intrebat ce parere are despre cazul profesorului de la Oradea care ii indeamna pe elevi sa nu respecte regulile de protectie impotriva COVID-19. *ACTUALIZARE: Nu vad motive pentru un asa-numit lockdown, adica o situatie in care cetatenii sunt obligati sa stea la domiciliu. *ACTUALIZARE: Au mai ramas doar cateva zile pana la un moment definitoriu pentru modul in care vor evolua in urmatorii patru ani localitatile in care traim. in aceasta duminica mergem la urne pentru a decide cui ii incredintam responsabilitarea administrarii comunitatilor noastre. Presedintele Klaus Iohannis sustine azi la ora 18:00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Klaus Iohannis: Sotia mea, Carmen, s-a bucurat foarte mult ca a reinceput scoala, la fel si copiii. Lucrurile merg bine spre foarte bine

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca sotia sa, Carmen Iohannis, a revenit si ea la catedra, ca s-a bucurat foarte mult ca a reinceput scoala si ca merge la clasa cu foarte mult entuziasm. Acesta a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )