Libnet.ro
UNICEF

19:15

Iohannis vrea sa trimita PSD in opozitie: Sunt in razboi cu ei pentru ca au fost rai cu romanii

Adevărul Adevărul,
Iohannis vrea sa trimita PSD in opozitie: Sunt in razboi cu ei pentru ca au fost rai cu romanii

Presedintele Klaus Iohannis spune ca turul doi al alegerilor prezidentiale trebuie castigat cu o majoritate covarsitoare care sa arate PSD-ului unde ii este locul si anume in opozitie. Seful statului a spus ca el nu se afla intr-o competitie electorala cu PSD-ul, ci intr-un razboi cu social-democratii pentru ca acestia au fost rai cu romanii. continuă pe Adevărul

Dancila: Iohannis vrea exterminarea PSD. Vad de la portavocea presedintelui ca eu ar trebui sa merg in fata procurorilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, vrea exterminarea PSD, astfel ca se intreaba daca va vrea sa dispara si USR, PMP si UDMR daca nu va fi de acord cu acestea.

Viorica Dancila: Ne indreptam spre un monopol de putere. Iohannis vrea puterea absoluta

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, VioricaDancila, sustine ca presedintele Klaus Iohannis vreasa aiba puterea absoluta in Romania. Sunt foarte multe lucruri care sunt nefiresti.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lumne, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Viorica Dancila: Domnul Iohannis traieste in alta lume, se vede stapan in stratosfera. Ce ar vrea liderul PSD sa dezbata cu Klaus Iohannis

Miercuri seara, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele PSD, Viorica Dancila, si-a reluat invitatia la dezbatere adresata presedintelui Klaus Iohannis si i-a prezentat acestuia si o lista de teme.

Aberatii electorale, marca PSD: Fifor acuza cenzura pentru ca internautii au raportat fake news-ul distribuit masiv de social-democrati la adresa lui Iohannis

Dupa ce pesedistii au executat marti seara o comanda de partid distribuind masiv pe retelele sociale un fake news potrivit caruia presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei maraton, printre acestia numarandu-se si primarul general Gabriela Firea, acum, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, acuza raportacii lui Iohannis care ar fi sesizat Facebook pentru blocarea postarilor.

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD.

Klaus Iohannis, val de critici la adresa PSD: isi fac planuri pentru motiunea de cenzura. Cum sa traiasca fara conexiuni la buget?

Presedintele Klas Iohannis a lansat un nou atac la adresa PSD, subliniind ca social-democratii continua cu minciuni si fake news. Minciuni peste minciuni despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Bistrita-Nasaud, ca sustine alegerea primarilor in doua tururi, deoarece astfel comunitatile au o sansa reala sa aleaga cea mai buna persoana pentru functie.

Klaus Iohannis: Sunt clar pentru alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Bistrita, ca este pentru alegerea primarilor in doua tururi, dar ca este nevoie de discutii politice in Parlament pe aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )