Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iohannis-May, discutii despre Brexit si romanii din Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iohannis-May, discutii despre Brexit si romanii din Marea Britanie

ACTUALIZARE - Iohannis a discutat cu May despre Brexit si despre situatia comunitatii de romani din Marea Britanie ----- * ACTUALIZARE - Presedintele spune ca acordul privind Brexit este dorit de UE ----- * ACTUALIZARE - Iohannis despre intalnirea cu May: O bilaterala scurta, ca sa o incurajez putin ----- Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la Bruxelles, la Summitul Euro in format extins la care va reitera sustinerea Romaniei pentru obiectivul de consolidare a Uniunii Economice si Monetare. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a reusit un roman sa jefuiasca o banca din Marea Britanie fara sa fie prins

Ion Craciunescu este un roman in varsta de 64 de ani, care este cautat de politistii pritanici, dupa ce a folosit un dispozitiv suspect pentru a jefui o banca din Luton. Alarma a fost data vinerea trecuta,.

Un roman de 64 de ani A JEFUIT o banca din Marea Britanie! Barbatul a pus la cale un plan ca-n filme (FOTO)

Un roman de 64 de ani este autorul unui jaf inedit la o banca din Anglia. Barbatul este cautat pe tot teritoriul Regatului Unit, dupa ce, saptamana trecuta, in orasul Luton, a dat o spargere demna de un.

CJUE A DECIS: Marea Britanie poate sa renunte unilateral la Brexit

Theresa May a amanat votul asupra acordului de Brexit Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a stabilit, ieri, ca Marea Britanie are dreptul sa renunte in mod unilateral la decizia de a parasi Uniunea Europeana Brexit), fara sa consulte celelalte state membre ale blocului comunitar.

O statuie in bronz a Reginei Maria, de peste doi metri, dezvelita in Marea Britanie

Personalitatea Reginei Maria a fost evocata, miercuri, in Marea Britanie, prin dezvelirea unei statui a suveranei, in Ashford, orasul unde viitoarea suverana a Romaniei s-a nascut in 1875.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Germania si Marea Britanie

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie, potrivit unui comunicat emis de ANOFM.

LOCURI DE MUNCA iN STRAINATATE. Cate locuri de munca gasiti in Spania, Germania si Marea Britanie

LOCURI DE MUNCA iN STRAINATATE Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 981 locuri de munca vacante, majoritatea in Spania, Germania si Marea Britanie,.

Ar trebuie sa ne ingrijoreze conflictul ruso-ucrainean din Marea Neagra? Ce crede un specialist din Fortele militare SUA

Conflictul dintre Rusia si Ucraina din Marea Neagra nu este ingrijorator doar pentru Romania si pentru aceasta regiune, ci pentru tari din toata lumea, a afirmat Thomas B. Modly, adjunctul secretarului.

incercare disperata pentru a salva acordul Brexit! Ce a facut Theresa May pentru a-si apara pretioasa intelegere cu UE

Theresa May, premierul din Marea Britanie, face o ultima incercare disperata de a-si salva acordul privind Brexit, astfel ca a pornit intr-un tur al capitalelor europene, marti, chiar la o zi distanta dupa ce.

Business report: Transgaz a scos la licitatie si conducta care aduce gazele din Marea Neagra; Ucrainenii si abandoneaza rablele n Romnia. Cum cstiga mii de euro din aceasta afacere; Volkswagen a ales Turcia pentru noua fabrica, n detrimentul Romniei si B

Luminita de la capatul tunelului! CFR a redeschis circulatia intr-un tunel feroviar pe care il reabiliteaza de 22 de ani. Dupa 22 de ani de la demararea reabilitarii. Cheia ignorata a dezvoltarii Romaniei: zonele rurale. Pe doar 3% din teritoriul tarii, 13% din populatie asigura 15% din forta de munca si contribuie cu circa 28%.

MARIO DRAGHI DESPRE SITUATIA ECONOMICA DIN UE: Exista o incredere continua si o prudenta crescuta

Presedintele Bancii Centrale Europene BCE), Mario Draghi, le-a recomandat vineri sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana sa continue reformele in zona euro, in conditiile in care cresterea economica este mai lenta decat se preconiza anterior, a declarat un un oficial european pentru Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )