Libnet.ro
UNICEF

11:30

Ion Chicu: Fara consens larg in societate nu putem miza pe succesul reformei justitiei

Adevărul Adevărul,
Ion Chicu: Fara consens larg in societate nu putem miza pe succesul reformei justitiei

Fara consens larg in societate in raport cu proiectul ce vizeaza reforma justitiei nu se va putea miza pe succesul reformei in cauza. Declaratia apartine prim-ministrului Ion Chicu. Potrivit lui, daca nu va exista intelegere referitor la cat de importanta este reforma justitiei si daca unii reprezentanti ai societatii vor cauta dividende politice pe marginea acestui subiect, probabil vor exista probleme in realizarea ei, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Premierul Republicii Moldova: Daca doresc, omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti Ion Chicu se referea la militarii rusi fara insemne, ce au invadat estul Ucrainei

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, facand referire la militarii rusi fara insemne, care au contribuit de.

Premierul R. Moldova, Ion Chicu: Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti daca vor

Omuletii verzi pot ateriza si in Piata Victoriei din Bucuresti, daca doresc, a afirmat luni, intr-un interviu la postul de radio Europa Libera, premierul Republicii Moldova, Ion Chicu. El a comentat astfel avertismentele unor experti in securitate de la Chisinau, potrivit carora constructia unui aeroport la Balti ar include o serie de riscuri pentru securitatea tarii, cum ar fi o invazie a omuletilor verzi militari rusi fara insemne - n. r. ), relateaza Deschide. md.

Ion Chicu: Republica Moldova a ajuns tara importatoare de produse agricole

Premierul Ion Chicu sustine ca Republica Moldova a ajuns la situatia in care din tara agricola a ajuns tara importatoare de produse agricole. Seful cabinetului de ministri catalogheaza aceasta situatie drept grava si sustine ca trebuie intreprinse actiuni ce ar dezvolta acest domeniu, inclusiv de a subventiona corespunzator sectorul, transmite IPN.

Ion Chicu, apel la participare activa la definitivarea proiectului de reforma a justitiei

Premierul Ion Chicu cheama la participare activa si constructiva la procesul de consultare si definitivare a proiectului de reforma a justitiei. Invitam partidele parlamentare si extra-parlamentare, reprezentantii societatii civile si profesionistii din domeniul justitiei, toate persoanele cointeresate, sa participe in acest proces si sa acorde suportul necesar pentru reformarea justitiei in Moldova, a declarat premierul, transmite IPN.

Ion Chicu: Avia Invest ofera temei pentru rezilierea contractului de concesionare a Aeroportului

Premierul Ion Chicu sustine ca Avia Invest, compania care a concesionat Aeroportul International Chisinau, ofera temei ca acest contract de concesionare sa fie reziliat. Seful cabinetului de ministri afirma ca actualmente se analizeaza datele privind investitiile facute de compania concesionara si timp de o luna ar putea fi initiat procesul de reziliere a contractului, transmite IPN.

Ion Chicu: Va fi creat un Grup de monitorizare a preturilor la carburanti

Un Grup de monitorizare a preturilor la carburanti va fi creat sub auspiciul viceprim-ministrului, ministrul finantelor, Sergiu Puscuta. Obiectivul principal al acestui grup va fi monitorizarea preturilor, dar si analiza temeiniciei argumentarii preturilor. Declaratia a fost facuta pe premierul Ion Chicu, in cadrul unei conferinte de presa, transmite IPN.

Ion Chicu: Relatiile moldo-romane nu depind de alegerile facute pe malurile Dambovitei si Bacului

Relatiile intre Moldova si Romania nu depind de alegerile facute pe malurile Dambovitei si Bacului -a afirmat premierul Ion Chicu intr-un interviu pentru Radio Europa Libera.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )