Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ion Cristoiu, atac la Victor Ponta: Nici Monica Macovei in vremurile ei de veghe n-ar fi sustinut asa ceva

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, atac la Victor Ponta: Nici Monica Macovei in vremurile ei de veghe n-ar fi sustinut asa ceva

Jurnalistul Ion Cristoiu lanseaza un atac fara precedent la adresa lui Victor Ponta. Dupa ce fostul premier a aparat un protocol de colaborare intre PICCJ si ANAF, Cristoiu arata ca acesta are parte de o. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, declaratie surprinzatoare: Lista PNL la europarlamentare nu e o intamplare. Este o operatiune gandita

Lista PNL pentru alegerile europarlamentare a fost validata joi, primele pozitii fiind ocupate, in ordine, de Rares Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Muresan, Vasile Blaga, Adina Valean. Ion Cristoiu a vorbit .

Ion Cristoiu: Presedintele Klaus Iohannis ar putea fi inlocuit chiar de Kovesi

Ion Cristoiu vine cu un scenariu-bomba legat de alegerile prezidentiale din toamna. Celebrul jurnalist crede ca, in cazul in care presedintele Klaus Iohannis nu va avea rezultate bune in sondajele de dinaintea.

Victor Ponta: Sper ca Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de la europarlamentare la PSD

Fostul premier Victor Ponta a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, la Targoviste, ca inca spera ca Liviu Dragnea, daca are curaj si demnitate, sa fie pe primul loc pe lista de candidati PSD.

Victor Ponta: Liviu Dragnea se va comporta ca un sobolan daca nu va fi pe primul loc pe lista PSD pentru europarlamentare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi ca Liviu Dragnea ar trebui sa fie primul pe lista candidatilor PSD la alegerile europarlamentare pentru ca altfel inseamna ca se va comporta . ) ca un.

Victor Ponta, HUIDUIT in timpul unei deplasari. Huo, Criminalule! Ai fost mana in mana cu rusii! (VIDEO)

Victor Ponta a fost huiduit de cativa muncitori ai fostului combinat de oteluri speciale Mechel, in timpul unei deplasari la Targoviste, relateaza stiripesurse. ro. Huo, criminalule! Ai vandut tara!.

Victor Ponta, DEZVALUIRI despre schimbul de replici cu Florian Coldea: `Ba, imi dai pozele cu Dragnea, de la taiatul porcului?` (VIDEO)

Victor Ponta a dezvaluit ce a vorbit cu fostul prim-adjunct al sefuluI SRI, Florian Coldea, atunci cand si-au strans mana, luni, la evenimentul de la Biblioteca Centrala Universitara, unde prim-vicepresedintele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )