Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, despre protestul diasporei: Acest miting a fost prezentat din start ca un miting al revolutiei

Ion Cristoiu a comentat in emisiunea Editie Speciala cu Razvan Dumitrescu si Mircea Badea protestul diasporei. Jurnalistul sustine ca s-a incercat provocarea unei emotii colective. Eu am spus si. continuă pe Antena3

Olguta, despre protestul Diasporei: S-au platit autobuze, autocare! Nu aud decat o injuratura...

Lia Olguta Vasilescu a declarat ca protestul Diasporei nu este, de fapt, al Diasporei, caci oamenii stransi in Piata Victoriei au fost adusi cu autobuzele si autocarele de la alte partide. Ea a mai spus ca,.

Alina Mungiu Pippidi, despre protestul diasporei: Scopul numarul unu a fost sa creeze in presa straina imaginea ca in Romania e o dictatura

Analistul poltic Alina Mungiu Pippidi face o radiografie a mitingului din 10 august, intr-un articol publicat pe site-ul Romania Curata. Aceasta vorbeste de manipularile masive din spatele miscarii, dar si despre.

MINISTRUL APARARII, declaratii INCENDIARE despre protestul DIASPOREI! Adevaratul motiv pentru care romanii ies in strada

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, si-a exprimat speranta ca protestul romanilor din diaspora va fi unul pasnic. Totodata, demnitarulaprecizat ca din punctul sau de vedere.

Fifor, despre protestul Diasporei: Este un protest politic. Ne dorim sa fie pasnic si sa nu se dea curs provocarilor

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale, si sa nu se dea curs provocarilor pe care spune ca le-a vazut in ultima vreme. Fifor a declarat ca de aproape doi ani se guverneaza sub o presiune extraordinara, desi actualul guvern este perfect legitim, potrivit News. ro.

Fifor, despre protestul diasporei: Este un protest politic, ne dorim sa fie pasnic

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a declarat, vineri, la Arad, ca din punctul sau de vedere protestul romanilor din Diaspora este unul politic si ca isi doreste sa fie pasnic, in limite legale,.

Cristian Birdac, consilier in Guvernul Romaniei, despre protestul diasporei: Trebuiau mitraliati, nu stropiti cu apa

Cristian Birdac, un consilier din cadrul Secretariatului General al Guvernului Romaniei, si-a scris pe contul personal de Facebook parerea pe care o are despre protestul de vineri seara, care a fost marcat de violente.

Avertismentul lui Ion Cristoiu, inainte de mitingul diasporei

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre mitingul diasporei de vineri si a subliniat ca un asemenea protest ar fi trebuit indreptat impotriva tuturor politicienilor care au condus tara in.

Protestul diasporei: unde vor fi azi mitinguri si ce spune Dragnea

Astazi, 10 august 2018, este programat protestul diasporei. Cu un pic de noroc, evenimentul s-ar putea sa adune la un loc cei mai multi protestatari impotriva regimului PSD. in Piata Victoriei din Bucuresti, se vor intalni astazi romani din toate colturile lumii. Primele detalii despre protestul diasporei au ajuns online in urma cu aproximativ doua [].

Liviu Dragnea, despre mitingul Diasporei: Este un miting politic. Sper ca vor fi proteste pasnice

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la Romania TV, ca mitingul romanilor din Diaspora, anuntat pentru vineri in Piata Victoriei, este unul politic si si-a exprimat speranta ca acesta va fi unul pasnic.

Ce teorii ale conspiratiei au aparut dupa protestul diasporei. Aici se bat serviciile franco-germano-olandeze cu cele americano-ruse

Pentru unii analisti, mitingul de vineri a fost mai mult decat o revolta a diasporei. Bogdan Chirieac, fost jurnalist de politica externa, crede ca interesul americanilor a provocat ciocnirea dintre jandarmi si protestatari. Colonelul Mircea Dogaru merge si mai departe: Piata Victoriei a fost un camp de lupta intre serviciile franco-germano-olandeze si tabara americano-rusa. Nici Ion Cristoiu nu lipseste din tabloul conspirationist.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )