Libnet.ro
UNICEF

11:16

Ion Cristoiu, detalii despre audierea in dosarul lui Kovesi: Trebuia sa confirm daca poza depusa la dosar e cea pe care am vazut-o eu

Antena3 Antena3,
Ion Cristoiu, detalii despre audierea in dosarul lui Kovesi: Trebuia sa confirm daca poza depusa la dosar e cea pe care am vazut-o eu

Ion Cristoiu a facut o serie de declaratii dupa ce a fost audiat in dosarul Laurei Codruta Kovesi. Jurnalistul a spus ca audierea a durat in jur de 45 de minute. Eu nu am fost niciodata la DNA, mie. continuă pe Antena3

Ion Cristoiu, scenariu despre referendum: Ar putea ajuta PSD

Ion Cristoiu a vorbit la Antena 3 despre sondajele pentru alegerile europarlamentare. Problema acestor sondaje INSCOP e faptul ca la noi votul nu e obligatoriu. Jurnalistul a mai spus ca.

Ion Cristoiu si Gabriel Oprea, audiati ca martori in dosarul in care este cercetata Codruta Kovesi, pe baza unei plangeri depusa de Sebastian Ghita

Ion Cristoiu a fost audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita. La Sectia Speciala s-a prezentat si fostul ministru Gabriel Oprea, care la randul lui ar fi vazut poza cu pricina.

Ion Cristoiu, audiat ca martor in care este cercetata Laura Codruta Kovesi, dupa ce a vazut poza lui Sebastian Ghita

Ion Cristoiu este audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Laura Codruta Kovesi. Jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar proba presupusa relatie apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita.

Ion Cristoiu, audiat in dosarul lui Kovesi

Ion Cristoiu este audiat la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi, dupa ce jurnalistul a vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia,.

Ion Cristoiu, audiat la sectia de anchetare a magistratilor in dosarul deschis lui Kovesi

Ion Cristoiu este audiat joi, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi, dupa ce jurnalistul ar fi vazut, in timpul unui interviu cu Sebastian Ghita, realizat in Serbia, o fotografie care ar demonstra relatia apropiata dintre fosta sefa DNA si Ghita, transmite Mediafax.

Gabriel Oprea si Ion Cristoiu, audiati de sectia speciala in dosarul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a fost audiat, joi, de catre sectia speciala de anchetare a magistratilor in dosarul in care Laura Codruta Kovesi este cercetata privind modul in care a fost adus in tara.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis nu are niciun interes sa faca referendum in ziua europarlamentarelor

Ion Cristoiu a spus la Antena 3 ca presedintele Klaus Iohannis nu ar avea niciun interes sa facareferendum in ziua alegerilor europarlamentare, ci mai degraba in ziua prezidentialelor. in.

Ion Cristoiu anunta candidatii din turul doi la prezidentiale

Jurnalistul Ion Cristoiu este convins ca liderul PSD, Liviu Dragnea, va candida la alegerile prezidentiale si tocmai de aceea a pornit razboiul total cu presedintele in functie, Klaus Iohannis. Cristoiu.

Noi detalii despre Brexit: de ce regreta Theresa May situatia actuala si care este solutia

Brexit ar fi trebuit sa se finalizeze inainte de finele acestei luni, dar toate intelegerile propuse de Theresa May au fost refuzate de parlament. Ce urmeaza in continuare? Problema Brexit se acutizeaza cu cat ne apropiem mai mult de data de 29 martie, cand intregul proces ar trebui sa se finalizeze. Cu sau fara o [] .

Gabriel Oprea, audiat ca martor in dosarul lui Kovesi: Cred ca o cina privata nu incalca nicio lege

Gabriel Oprea a fost audiat joi dupa-amiaza, la Sectia Speciala de Ancheta a magistratilor in dosarul in care este cercetata Kovesi. Un cetatean roman a facut o plangere penala unui magistrat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )