Libnet.ro
UNICEF

19:32

Ion Tiriac o trage de urechi pe Simona Halep:Ar trebui sa taie faza cu facut cadouri

Adevărul Adevărul,
Ion Tiriac o trage de urechi pe Simona Halep:Ar trebui sa taie faza cu facut cadouri

Ion Tiriac a comentat situatia Simonei Halep, liderul WTA, si nu s-a ferit sa ii faca acesteia cateva reprosuri publice. continuă pe Adevărul

Ion Tiriac: Nu cred ca am ajuns la nivelul de a ma certa cu Simona Halep!

Ion Tiriac este de parere ca Simonei Halep ii lipseste concentrarea in anumite momente critice, la turneele de Grand Slam. Eu nu vad niciun fel de socoteala mai mare sau mai mica, ea nu mai poate sa mai p.

Romania, la un pas sa dea lovitura in lumea tenisului. Ion Tiriac vrea sa mai aduca un turneu WTA in tara

Popularitatea pe care a capatat-o tenisul in ultimii ani, in special gratie performantelor Simonei Halep, ar putea aduce beneficii si mai mari Romaniei. Ion Tiriac si-a anuntat intentia de a organiza o.

Ion Tiriac, reactie dura la adresa Serenei Williams dupa scandalul de la US Open: Cum sa-i dai amenda? Atatia ani de suspendare merita!

Ion Tiriac s-a declarat surprins de pedeapsa primita de Serena Williams pentru comportamentul din finala turneului de la US Open, precizand ca fostul lider WTA ar fi meritat cinci ani de suspendare. Ion Tiriac.

Ion Tiriac, atac furibund la adresa unui fotbalist: Am ajuns sa iau lectii de la el?

Ion Tiriac are un nou client. S-a luat mai nou de Gerard Pique, fotbalistul care s-a implicat in tenis si care a reusit sa modifice formatul de desfasurare al Cupei Davis. Motiv pentru Tiriac sa il ionizeze.

Ion Tiriac le face de ras pe surorile Williams! Dezvaluiri inedite despre Venus si Serena

Ion Tiriac le face de ras pe surorile Williams. Omul de afaceri afce dezvaluiri despre Serena si Venus de dinainte sa devina celebre. Tiriac arata ca tenismenele din SUA s-au schimbat odata cu dobandirea.

Un nou turneu de tenis in Romania? Planul lui Ion Tiriac pentru a pune Clujul pe harta WTA

Romania ar putea sa obtina dreptul de a organiza un al doilea turneu de tenis feminin din circuitul WTA. Dupa Bucuresti, Ion Tiriac doreste sa aduca un turneu si la Cluj. Ma duc la Cluj sa vorbesc cu.

Ion Tiriac le face de ras pe surorile Venus si Serena Williams. Ce a dezvaluit omul de afaceri despre cele doua jucatoare

Ion Tiriac nu le are deloc la inima pe surorile Venus si Serena Williams si le-a pus din nou la zid, cu duritate, pe acestea.

SURPRIZA pentru SIMONA HALEP! Termina ANUL iN FORTA! Anunt de milioane

Simona Halep a dezvaluit ca este gata de turneul de la Wuhan, unde o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika.

Simona Halep, interviu pentru Reuters: Visul meu a fost sa devin nr.1 mondial si am reusit

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, intr-un interviu telefonic pentru Reuters, ca succesul ei din acest an la Roland Garros a ajutat-o sa-si confirme statutul de lider WTA. Simona Halep se afla.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )