Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ionel Danca, dupa numarul record de noi cazuri de COVID-19: Parlamentarii PSD sunt o amenintare

Antena3 Antena3,
Ionel Danca, dupa numarul record de noi cazuri de COVID-19: Parlamentarii PSD sunt o amenintare

Ionel Danca, seful Cancelariei Guvernului Orban, a reactionat, printr-o postare pe Facebook, dupa numarul record de noi cazuri de COVID-19 inregistrate in ultimele 24 de ore in Romania si a lansat un nou atac asupra parlamentarilor PSD. continuă pe Antena3

Iohannis, apel la Marcel Ciolacu: Este momentul sa lasam divergentele politice deoparte!

Klaus Iohannis a facut, miercuri, declaratii la Institutul Cantacuzino din Capitala, dupa numarul record de cazuri COVID-19 inregistrate miercuri in Romania. De la ultima informare transmisa de Grupul de Comunicare Strategica, au fost inregistrate alte 555 de noi cazuri de imbolnavire.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Declaratii de presa dupa ora 17.00 (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis face, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia va sustine o declaratie de presa. Este de asteptat astfel ca seful statului sa aiba o prima reactie cu.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa numarul record de cazuri de COVID-19: Raspunderea este partajata intre autoritati si cetateni. Solicit Parlamentului sa ia in dezbatere in regim de urgenta legea care clarifica izolarea si carantina (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a facut, miercuri, o vizita la Institutul Cantacuzino, vizita la finalul careia asustinut o declaratie de presa. Seful statului a avut astfel o prima reactie cu privire la.

Mircea Badea a rabufnit dupa numarul record de infectari cu coronavirus: Sa inceteze cu astfel de manevre odioase!

Mircea Badea vine cu o reactie dura dupa ce numarul de infectari cu noul coronavirus a batut un nou record azi. Badea sustine ca acesta este rezultatul politicii autoritatilor.

Consiliul Elevilor cere o reforma a sistemului de evaluare, dupa numarul record de contestatii la examenele nationale

Consiliul Elevilor cere Ministerului Educatiei si Cercetarii o reforma a sistemului de evaluare la examenele nationale, dupa ce anul acesta s-a inregistrat un numar record de contestatii, interpretari gresite ale baremului si erori de calcul. Printre masurile propuse se numara si infiintarea unui Corp National al Expertilor in Evaluare si formarea profesorilor pentru situatiile de criza.

Danca, dupa explozia cazurilor de coronavirus: Aceasta e singura solutie pentru a evita restrictiile!

Ionel Danca a venitcu un mesaj dupa ce miercuri au fost anuntate 555 de noi cazuri de infectare cu Covid-19. Anuntul a fost facut pe contul de Facebook al liberalului.

Presedintele Klaus Iohannis: Pandemia ne-a pus in fata tabloul a 30 de ani de esecuri in administrarea Romaniei. Unica ratiune a restrictiilor a fost evitarea unui scenariu negru. Politicienii trebuie sa fie la inaltimea functiilor detinute

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine o declaratie de presa, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni din Capitala, anuntaAdministratia Prezidentiala. Seful statului ar putea anunta noi.

Ionel Danca: Avocatul Poporului, CCR si trei partide - vinovati de zadarnicirea combaterii bolilor

Seful Cancelariei premierului Orban, Ionel Danca, acuza PSD, Pro Romania si ALDE, precum si insituti.

CORONAVIRUS |Filipine confirma 2.539 de noi cazuri. Este cea mai mare crestere de o singura zi

Ministerul Sanatatii din Filipine a raportat miercuri 2. 539 de noi cazuri de coronavirus, marcand cea mai mare crestere de o singura zi a infectiilor confirmate. Totodata, in ultimele 24 de ore, cinci persoane.

Ce spune ministrul Sanatatii despre numarul-record de infectari. Tataru: Depinde de noi, putem sa ajungem si la un numar mai mare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru e de parere ca Romania se va confrunta cu o crestere progresiva, nu exponentiala, a cazurilor de infectare cu noul coronavirus, in contextul in care in ultimele 24 de ore un numar record de romani, 555, s-au imbolnavit de Covid-19. Seful MS spune insa ca depinde doar de noi daca acest numar de cazuri zilnice va creste in continuare sau nu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )