Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ionel Danca: O noua schema de ajutor de stat a fost aprobata de Comisia Europeana. IMM Factor, instrument de stimulare economica, intra in piata

B1 B1,
Ionel Danca: O noua schema de ajutor de stat a fost aprobata de Comisia Europeana. IMM Factor, instrument de stimulare economica, intra in piata

Ionel Danca, seful Cancelariei premierului, a anuntat, miercuri dimineata, ca a fost aprobata de catre Comisia Europeana o noua schema de ajutor de stat propusa de Guvernul PNL. Este vorba despre un sprijin. continuă pe B1

Mai multi cantareti, printre care Chirila, Loredana, Delia si Ristei cer Guvernului sa-i includa in schema de ajutor de stat pentru sustinerea sectorului cultural

Tudor Chirila 45 de ani), Delia, si Florin Ristei se numara printre artistii care au adresat o scrisoare deschisa politicienilor aflati la guvernare, prin care le cere sa includa cantaretii in schema de ajutor de stat in sprijinul sectorului cultural, ale carui activitati au fost sistate pentru a preveni raspandirea virusului SARS-CoV-2.

Ionel Danca: Nu exista varianta unei guvernari alaturi de PSD sub nicio forma. Principalii nostri parteneri au fost PMP si USR

Ionel Danca, purtator de cuvant al PNL si candidat la Camera Deputatilor, a vorbit la Adevarul Live despre modul in care liberalii isi desfasoara campania electorala in contextul pandemiei, despre viitoarea guvernare, din care exclude un parteneriat cu PSD, si despre obiectivele programului de guvernare propus de PNL.

Ionel Danca, atac la adresa PSD: A facut tot posibilul sa impiedice combaterea raspandirii epidemiei, pentru a se urca cinic pe un numar mai mare de cazuri si chiar si de decese

In contextul pandemiei, Ionel Danca, seful Cancelariei prim-ministrului, a lansat un atac asupra PSD, acuzand partidul ca ataca fara scrupule si blocheaza cinic actiunile Guvernului PNL de protejare a vietii si sanatatii romanilor.

Florin Citu: A fost aprobata cea de-a treia rectificare bugetara pe anul 2020. Deficitul bugetar pentru anul 2020 a fost majorat la 9,1% din PIB (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, luni seara, intr-un briefing de presa dupa sedinta de Guvern, ca a fost aprobata cea de-a treia rectificare bugetara pe anul 2020, care majoreaza deficitul.

Florin Citu anunta ca a fost aprobata a treia rectificare bugetara din acest an

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, ca a fost aprobata rectificarea bugetara, deficitul bugetar pentru anul 2020 ajungand la 9,1% din PIB, potrivit News. ro.

Lista de conduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

Lista de coduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutoare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

A treia rectificare bugetara din acest an a fost aprobata: Deficit bugetar de 9,1%

Guvernul a aprobat in sedinta de luni a treia rectificare bugetara din acest an, in urma careia deficitul bugetar, in suma absoluta, creste la 9,1% din PIB, fata de 8,6% cat era estimat pana acum. Prin aceasta rectificare, deficitul bugetar pentru anul 2020 a fost majorat la 9,1% din PIB, respectiv 96 de miliarde de lei, construit pe o contractie economica de 4,2 la suta, a declarat ministrul finantelor, la finalul sedintei de Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )