Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank: Programul Prima casa ar trebui sa dispara!

Antena3 Antena3,
Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank: Programul Prima casa ar trebui sa dispara!

Trebuie sa facem loc in piata produselor care stimuleaza economisirea inainte de indatorare, asa cum sunt produsele standard sau cele de economisire-creditare. Programul Prima casa care permite achizitia. continuă pe Antena3

Prima Casa nu-si mai are rostul, am depasit criza

Programul Prima Casa nu prea isi mai are rostul, intrucat am depasit perioada de criza, este de parere Ionut Dumitru, economist sef in cadrul Raiffeisen Bank.

Ionut Dumitru: Locuintele romanilor sunt foarte vechi si au nevoie de modernizari si reabilitari. Suprafata locuibila medie este cea mai mica din Uniunea Europeana, de numai 41 de metri patrati

Locuintele romanilor sunt vechi si au nevoie de modernizari si reabilitari, iar suprafata locuibila este cea mai mica din Uniunea Europeana, a declarat luni Ionut Dumitru, economist-sef al Raiffeisen Bank Romania, in cadrul unei conferinte a Asociatiei Bancilor pentru Domeniul Locativ din Romania. Doar una din cinci locuinte este construita dupa 1990, iar suprafata medie locuibila a unui spatiu rezidential din Romania nu depaseste 41 mp, de peste doua ori mai mica comparativ cu media din UE - 90,1 mp, conform datelor prezentate de Dumitru.

Exista un scenariu B pentru posesorii de credite Prima Casa?

Asteptarile in crestere privind inflatia si scoaterea creditelor Prima Casa de sub incidenta legii darii in plata ar trebui sa ridice serioase semne de intrebare celor care cocheteaza, in acest moment, cu accesarea unui astfel de imprumut.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )