Libnet.ro
UNICEF

17:15

iOS 11.3.1, lansat oficial: care sunt schimbarile pentru iPhone

Playtech Playtech,
iOS 11.3.1, lansat oficial: care sunt schimbarile pentru iPhone

1 poate fi instalat acum de catre toti posesorii de iPhone si iPad. Fara a introduce schimbari revolutionare, acesta remediaza o problema foarte suparatoare pentru utilizatori. Apple a fost subiectul mai multor procese in Statele Unite din cauza practicilor la care apeleaza pentru sabotarea functionalitatii reparatiilor efectuate de terti. in ultimii ani, cei care []. continuă pe Playtech

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o crestere majora! Care sunt efectele

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,42%, cel mai mare.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

nchisoarea de weekend si la domiciliu, aprobata de Comisia Juridica; bratara electronica nu va fi obligatorie. Care sunt ultimele modificari adoptate / Stelian Ion (USR): Infractorii sunt incurajati

Majoritatea PSD-ALDE a votat luni raport de admitere la proiectul de lege privind masuri alternative de executare a pedepselor, precum detentia la domiciliu si de weekend pentru condmnarile de maxim 5 ani, proiect ce apartine initial parlamentarilor PNL, dar modificat substantial de deputatii juristi PSD si ALDE. Cei care au comis infractiuni cu violenta, recidivistii, precum si cei care au fost condamnati pentru luare de mita, dare de mita si trafic de influenta nu pot beneficia de aceste masuri. Ce prevede proiectul: Masura alternativa de executare a pedepsei privative de libertate a executarii la domiciliu consta in executarea la domiciliu a pedepsei privative de libertate cu supraveghere din partea unor lucratori anume desemnati de catre MAI cu sau fara bratara electronicaUPDATE Alt proiect votat in Comisia juridica: Detentie la domiciliu automat pentru pedepsele cu inchisoarea de pana la un an; sunt exceptate doar faptele cu violenta / Cate 20 de zile scazute din pedeapsa pentru fiecare lucrare sau inventie .

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din.

Detentia de weekend si la domiciliu, aprobata de Comisia Juridica - Bratara electronica nu va fi obligatorie. Care sunt ultimele modificari adoptate

Majoritatea PSD-ALDE a votat luni raport de admitere la proiectul de lege privind masuri alternative de executare a pedepselor, precum detentia la domiciliu si de weekend pentru condmnarile de maxim 5 ani, proiect ce apartine initial parlamentarilor PNL, dar modificat substantial de deputatii juristi PSD si ALDE. Cei care au comis infractiuni cu violenta, recidivistii, precum si cei care au fost condamnati pentru luare de mita, dare de mita si trafic de influenta nu pot beneficia de aceste masuri. Ce prevede proiectul: Masura alternativa de executare a pedepsei privative de libertate a executarii la domiciliu consta in executarea la domiciliu a pedepsei privative de libertate cu supraveghere din partea unor lucratori anume desemnati de catre MAI cu sau fara bratara electronica.

Protest in fata Ministerul Transporturilor de Ziua Ceferistului: Care sunt nemultumirile angajatilor CFR (VIDEO)

Sindicalistii din CFR au iesit luni in strada pentru a protesta in fata Ministerului Transporturilor. Aceasta manifestatie are loc chiar de Sfantul Gheorghe cand se sarbatoreste Ziua.

Care sunt regiunile in care pensionarii sunt cu mult mai multi decat salariatii? Ce se intampla in 10-15 ani?

Contextul in care guvernantii discuta desfiintarea Pilonului II de pensii: de 20 de ani, numarul de salariati in Romania este mai mic decat cel al pensionarilor si sunt regiuni in care raportul ajunge si la 1,5 pensionari la un salariat. Situatia inca.

HOROSCOPUL lunii MAI, prezentat de Minerva: Care sunt zodiile-vedeta ale primaverii (VIDEO)

Astrologul Minerva a prezentat duminica, in platoul B1 TV, predictiile astrale pentru luna mai. Luna debuteaza cu un trigon in semne de foc, deci unele dintre cele mai frumoase aspecte, foarte multa.

Horoscop. Perechi de zodii care sunt considerate parintii perfecti

Acestia sunt parintii perfecti ai zodiacului, trei perechi care se dedica oferirii unei bune educatii prin puterea propriului exemplu. Berbec si Sagetator - Sunt pasionati si, de indata ce formeaza.

Iohannis, despre mutarea ambasadei la Ierusalim: I-am explicat doamnei Dancila cteva lucruri, n final cred ca a nteles un pic mai bine care sunt problemele / Cine ar forta o astfel de decizie ar da cu piciorul la peste jumatate de secol de diplomatie ser

Presedintele Klaus Iohannis a explicat luni ca in discutia telefonica pe care a purtat-o saptamana trecuta la Viorica Dancila i-a explicat acesteia cateva chestiuni legate de problematica unei eventuale mutari a Ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )