Libnet.ro
UNICEF

00:07

iPhone 8 are bateria mai mica decat modelul iPhone 7

Playtech Playtech,
iPhone 8 are bateria mai mica decat modelul iPhone 7

IPhone 8 si iPhone 8 Plus, noile smartphone Apple, au baterii mai mici decat iPhone 7 si, respectiv, iPhone 7 Plus, arata autoritatile telecom din China, TENAA. iPhone 8 vine cu o baterie de 1. 821mAh, in timp ce iPhone 8 Plus are o baterie de 2. 675mAh. in cazul in care informatiile sunt corecte, iPhone 8 si []. continuă pe Playtech

Basescu, suparat ca are PENSIA mai mica decat a liderului sindical Coarna: Ambii cumuleaza pensia cu salariul

Traian Basescu nu este deloc incantat de pensia pe care o primeste. Fostul presedinte si-a aratat nemultumirea ca ia mai putini bani decat Dumitru Coarna, liderul de sindicat din Politie.

Parcarea cu plata prin SMS in Craiova. Soferii aleg sa isi lase masina in parcarea subterana, acolo unde taxa este mai mica

Primaria Craiova a introdus parcarea cu plata prin SMS la inceputul acestei saptamani in centrul orasului. Soferii trebuie sa achite o taxa de 2 lei/h, insa conducatorii auto prefera sa isi lase masina in parcarea subterana, acolo unde taxa este mai mica.

Un nou raport pune la zid masinile diesel: Pe intreaga lor durata de viata emit cu 3,65 tone de CO2 mai mult decat cele pe benzina

O masina diesel emite pe intreaga ei durata de viata cu 3,65 tone mai mult CO2 decat o masina echivalenta cu motor pe benzina, arata un raport al organizatiei Transport Environment T E) care include si emisiile generate de productia componentelor mai complexe ale unui motor diesel, precum si procesele de rafinare mai poluante pentru motorina. Asadar, luand in calcul amprenta totala lasata in mediul inconjurator, pornind de la productia componentelor, producatia carburantului si utilizarea masinii, masinile diesel sunt mai poluante decat cele pe benzina, dupa cum sustine T E.

Secretul care ii ajuta pe francezi sa se mentina in forma si sa aiba cea mai mica greutate corporala pe cap de locuitor

Cand vine vorba de dieta franceza, alte nationalitati devin putin invidioase. Francezii par sa bata recordurile cand vine vorba de sanatatea lor, tara lor aflandu-se in topul celor mai longevive populatii.

Universitatea Oxford: Simbolul zero este cu jumatate de mileniu mai vechi decat se credea

Cea mai veche dovada a utilizarii simbolului zero apare pe un celebru manuscris indian a carui vechime a fost devansata cu o jumatate de mileniu, in urma unor noi operatiuni de datare, informeaza France Presse, citata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )