Libnet.ro
UNICEF

13:45

iPhone, dupa 11 ani: revolutiile care ne-au schimbat viata

Playtech Playtech,
iPhone, dupa 11 ani: revolutiile care ne-au schimbat viata

IPhone a fost lansat intr-o lume in care telefoanele erau urate, cu butoane, ecrane mici si deloc smart. Steve Jobs l-a introdus ca pe-o revolutie. Vedem, 11 ani mai tarziu, ca a fost o revolutie. Primul iPhone era departe de ceea ce Steve Jobs promitea. Pe 9 ianuarie, pe-o scena folosita de fondatorul Apple ca []. continuă pe Playtech

Decizie soc la OMV Petrom! Mariana Gheorghe a DEMISIONAT de la conducerea companiei, dupa 12 ani

Mariana Gheorghe a renuntat la conducerea OMV Petrom dupa 12 ani de mandat. Christina Verchere va prelua functia de presedinte al Directoratului si de director general executiv CEO) al companiei. Dupa 12.

Dupa 60 de ani de existenta, varianta tiparita a faimoasei reviste Playboy va disparea

Compania Playboy a transmis ca ia in considerare sa nu mai tipareasca pe hartie faimoasa revista Playboy care a fost lansata in urma cu sase decenii de catre Hugh Hefner si care a decedat in luna septembrie a anului trecut, informeaza Los Angeles Times.

Pustiul asta cu autism si-a indeplinit cea mai mare dorinta dupa cinci ani de zile - Toata lumea i-a distribuit povestea impresionanta

Un salon de tatuaje din Statele Unite a impartasit pe o retea de socializare povestea unui tanar care si-a implinit cel mai mare vis. Acesta este Buzz. Buzz are 23 de ani si a fost diagnosticat cu autism.

UPDATE Dupa doi ani, cele doua Coree isi vorbesc din nou. Au inceput negocierile inter-coreene de la Panmunjom

Inalti reprezentantii din cele doua Coree s-au reunit marti la prima lor intalnire oficiala fata in fata in mai mult de doi ani, concentrandu-se asupra Jocurilor Olimpice de Iarna dupa tensiunile provocate de ambitiile nucleare ale Phenianului, scrie AFP. UPDATE: Coreea de Nord a propus, marti, trimiterea unei delegatii la nivel inalt la Jocurile Olimpice de iarna din Coreea de Sud, in cursul primelor discutii intre cele doua state rivale in mai mult de doi ani, au anuntat autoritatile de la Seul.

Dupa 10 ani de casnicie, Andra si Maruta...:Cred ca, prima data.... (FOTO)

Fiecare cuplu are si dispute! Casatoriti de 10 ani si parinti ai doi copii superbi, Andra si Catalin Maruta se iubesc ca la inceput. Cea mai mare parte a timpului liber si-l petrec impreuna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2558 seconds )