Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Antena3 Antena3,
Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Avocatul familiei Luizei Melencu vine cu o pista bomba: ar putea fi vorba despre o a treia victima a lui Gheorghe Dinca acolo, in padure. Este posibil ca lista victimelor monstrului din Caracal sa fie mult mai . continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca Gheorghe Dinca nu mai putea intretine relatii intime, astfel ca minorele pe care le rapea erau pe post de trofee. Majoritatea persoanelor care au luat parte la ancheta au sustinut ca suspectul mortii Luizei este obsedat sexual. Care sunt marturiile socante aparute? Marturie socanta! Dinca nu mai putea intretine .

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. Va fi supusa unei expertize de specialitate

Se fac noi pasi in ancheta de la Caracal. Masina lui Gheorghe Dinca a fost ridicatadin curtea ororilor. in plus, astazi am putea afla informatii cruciale in ancheta de la Caracal. in curand vor fi.

Descoperire de ultima ora la casa lui Gheorghe Dinca. S-au gasit anomalii la nivelul solului. Mai multe obiecte ar fi ingropate acolo

Aparatul de scanat adus de anchetatori pentru a face cercetari amanuntite la domiciliul lui Gheorghe Dinca a depistat deja cateva anomalii la nivelul solului. Ar putea fi vorba despre diferite obiecte ingropate, ar.

Ea ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca, dupa ce sotia a plecat in Italia, satula de batai. Cum arata femeia

S-a descoperit cine ar fi fost iubita lui Gheorghe Dinca dupa ce sotia criminaluui l-a parasit din cauza batailor. Vecinul barbatului a facut o serie de declaratii in privinta femeii pe care o vedea des in preajma lui Dinca. Ea ar fi iubita lui Gheorghe Dinca! Gheorghe Dinca si-a facut o iubita, dupa ce sotia .

Ce au gasit in curtea lui Gheorghe Dinca, dupa ce au intervenit cu excavatorul. Erau acolo de ani buni

Ultimele perchezitii efectuate la casa groazei din Caracal scot la iveala descoperiri socante. Cercetarile desfasurate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei tinerelor Alexandra si Luiza, aduc la suprafata lucruri neasteptate, care i-au luat prin surprindere chiar si pe anchetatori. Ce au descoperit anchetatorii in urma perchezitiilor din casa lui Gheorghe Dinca .

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Dezvaluiri infioratoare despre Gheorghe Dinca continua sa iasa la iveala! O femeie, care i-a cazut victima barbatului, de-abia a reusit sa scape cu viata, iar aparitia politistilor la ea acasa, a incurajat-o sa povesteasca cosmarul prin care a trecut. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul, a povestit, ingrozita, femeia. Femeia violata de .

Gheorghe Dinca, in fata judecatorilor de la Tribunalul Slatina

Gheorghe Dinca a ajuns la Tribunalul Slatina, undeurmeaza sa fie audiat in fata judecatorilor. ------------ Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a.

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )