Libnet.ro
UNICEF

10:15

Iran: Parlamentul a adoptat o lege care interzice inspectiile ONU si prevede accelerarea productiei de uraniu imbogatit

Hotnews Hotnews,
 Iran: Parlamentul a adoptat o lege care interzice inspectiile ONU si prevede accelerarea productiei de uraniu imbogatit

Consiliul Gardienilor din Iran a aprobat miercuri o lege care obliga guvernul sa puna capat inspectiilor ONU la siturile sale nucleare si accelereze productia de uraniu imbogatit dincolo de limita stabilita de acordul nuclear semnat in 2015 daca sanctiunile la adresa Teheranului nu sunt ridicate in doua luni, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Iranul a aprobat o lege care obliga guvernul sa blocheze inspectiile Natiunilor Unite la instalatiile sale nucleare

Consiliul Gardienilor din Iran a aprobat miercuri o lege care obliga guvernul sa opreasca inspectiile Natiunilor Unite la instalatiile sale nucleare si sa intensifice imbogatirea uraniului dincolo de limita stabilita in acordul nuclear din 2015, daca sanctiunile nu vor fi relaxate in termen de doua luni.

Tara care interzice iesitul din casa dupa ora 21 si in weekend. Covid-19 face ravagii aici

Turcia, ca majoritatea tarilor, este sub impactul devastator al infectiilor cu COVID-19. Numarul mare de infectari au determinat autoritatile turce se instaureze noi reguli care au nemultumit populatia tarii. Turcia instaureaza noi masuri dure DIn cauza numarului mare de noi infectari, Turcia introduce noi reguli restrictive. Restrictiile au generat si un val de nemultumiri in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3091 seconds )