Libnet.ro
UNICEF

17:00

Iranul a cerut ca Interpol sa emita un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

B1 B1,
Iranul a cerut ca Interpol sa emita un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump

Autoritatile judiciare iraniene cer ca Interpol sa emita un mandat international de arestare pentru presedintele SUA, Donald Trump, a declarat luni, procurorul Teheran, Ali Alqasimehr. Autoritatile judiciare. continuă pe B1

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump in legatura cu asasinarea generalului Soleimani

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui american Donald Trump si altor 35 de oficiali americani cu privire la asasinarea generalului iranian Qassem Soleimani si a cerut ajutorul Interpolului sa puna mandatul in executare, a anuntat luni procurorul Teheranului, Ali Alqasimehr, citat de agentia iraniana de presa Fars, relateaza Reuters.

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele lui Donald Trump si solicita sprijinul Interpolului

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele presedintelui american Donald Trump si a altor 35 de persoane suspectate ca ar fi implicate in uciderea generalului Qassem Soleimani si a solicitat sprijinul Interpolului, a anuntat luni procurorul Ali Alqasimehr de la parchetul din Teheran, potrivit agentiei Fars citata de Reuters.

Iranul a emis un mandat de arestare pe numele Donald Trump

Un procuror iranian a declarat ca Iranul a emis un mandat de arestare pe care il vor preda la Interpol, pe numele de Donald Trump, pentru rolul sau in asasinarea unui comandant militar la inceputul anului acesta, scrie The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )