Libnet.ro
UNICEF

13:00

Irina Begu, calificare de senzatie in turul 3 la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Irina Begu, calificare de senzatie in turul 3 la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat, joi seara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, dupa ce a dispus de chinezoaica Shuai Zhang, cap de serie numarul 27, cu 6-3, 6-4. Begu 27 ani,. continuă pe Antena3

Roland Garros 2018. Irina Begu, calificare dramatica in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat dramatic in runda a doua a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a intrecut-o pe Anna Karolina Schmiedlova Slovacia), cu.

Victorie mare pentru Ana Bogdan in turul I de la Roland Garros. Urmeaza un meci de foc pentru jucatoarea noastra

Ana Bogdan a obtinut calificarea in turul al doilea al turneului de la Roland Garros, dupa un meci in trei seturi contra cehoaicei Marketa Vondrousova.

Simona Halep se califica usor in turul 3 la Roland Garros

Simona Halep-Taylor Townsend LIVE. Meciul din turul 2 de la Roland Garros ar urma sa se joace joi, dupa ora 16. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, miercuri, ca a avut.

Roland Garros: Ana Bogdan s-a calificat n turul al doilea - Duel cu Angelique Kerber

Ana Bogdan 66 WTA) este a patra jucatoare din Romania care ajunge in turul al doilea al competitiei de la Roland Garros. Jucatoarea noastra a invins-o in trei seturi pe Marketa Vondrousova Cehia, 94 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-4. in runda urmatoare a Grand Slam-ului de la Paris, Ana va avea parte de un duel de foc cu Angelique Kerber Germania, favorita 12), fost lider mondial.

Mihaela Buzarnescu scrie istorie la Roland Garros

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu este prima dintre reprezentantele Romaniei care ajunge in turul 3 la Roland Garros in acest an.

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul al treilea la Roland Garros

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, pentru prima oara, in runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Slem al anului, dupa ce a dispus de suedeza Rebecca Pe.

Serena Williams, aparitie de senzatie la Roland Garros. A dat in mintea copiilor!

Revenita la Paris intr-o competitie de Mare Slem la jumatate de an dupa ce a dat nastere primului ei copil, Serena Williams a ales o tinuta speciala pentru confruntarea cu Krystina Pliskova.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roland Garros dupa o victorie scurta

Dupa un prim tur complicat, Simona Halep nu i-a lasat prea multe sanse lui Taylor Townsend in turul al doilea si continua competitia de la Roland Garros la capatul unei victorii in doua seturi, scor 6-3, 6-1.

Simona Halep se califica in turul II la Roland Garros, dupa ce a trecut de americanca Alison Riske

Simona Halep, liderul WTA, a reusit, miercuri, sa se califice in turul II al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, dupa ce a trecut, in 3 seturi, de americanca Alison Riske nr. 83 WTA), cu scorul de 2-6,.

LIVETEXT - Simona Halep vs Allison Riske, in turul I la Roland Garros

Simona Halep debuteaza azi la Roland Garros, dupa ce meciul ei cu americanca Allison Riske a fost amanat ieri din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )