Libnet.ro
UNICEF

11:01

Irina Begu, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Formez o echipa solida cu Andreea Mitu, ne completam foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Irina Begu, dupa victoria de la BRD Bucharest Open: Formez o echipa solida cu Andreea Mitu, ne completam foarte bine

Jucatoarea de tenis Irina Begu a declarat, duminica, dupa ce a castigat titlul in proba de dublu la BRD Bucharest Open, ca formeaza o echipa solida cu Andreea Mitu si considera ca se completeaza reciproc. continuă pe Hotnews

Perechea formata din Irina Begu si Andreea Mitu a castigat trofeul BRD Bucharest Open

Perechea romana formata din Irina Begu si Andreea Mitu a castigat, duminica, trofeul in proba de dublu a turneului de tenis BRD Bucharest Open, dupa ce a invins in finala cuplul Danka Kovinic.

Irina Begu si Andreea Mitu au cstigat proba de dublu de la BRD Bucharest Open

Irina Camelia Begu si Andreea Mitu wild-card) au castigat duminica proba de dublu de la BRD Bucharest Open, dupa ce au invins in finala perechea Danka Kovinic / Marina Zanevska Muntenegru / Belgia).

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Andreea Mitu, n finala probei de dublu (victorie cu perechea Jaqueline Cristian / Gabriela Ruse)

Beneficiare al unui wild-card, Irina Begu si Andreea Mitu au reusit sa faca sambata pasul in finala probei de dublu de la BRD Bucharest Open, dupa ce au trecut de o alta pereche din Romania - Jaqueline Cristian / Gabriela Ruse.

BRD Bucharest Open: Irina Begu si Andreea Mitu, n semifinalele probei de dublu

Perechea formata din jucatoarele romane Irina Begu si Andreea Mitu s-a calificat, joi seara, in semifinalele probei de dublu ale turneului BRD Bucharest Open, dupa ce au invins cuplul Lidia Morozova Belarus)/Aranxta Rus Olanda), cu scorul de 7-5, 6-2.

BRD Bucharest Open: Semifinala romneasca la dublu; Mihaela Buzarnescu, duel cu Petra Martic (Programul zilei)

Romania va avea cu siguranta o pereche in finala de dublu de la BRD Bucharest Open, in semifinale duelandu-se Irina Begu / Andreea Mitu cu Jaqueline Cristian / Gabriela Ruse. Tot in penultimul act al competitiei, dar la simplu, Mihaela Buzarnescu favorita doi) o va intalni pe Petra Martic in jurul orei 15:00. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei de sambata.

BRD Bucharest Open: Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian, n semifinalele probei de dublu

Turneul BRD Bucharest Open va avea o semifinala 100% romaneasca in cadrul probei de dublu, Gabriela Ruse si Jaqueline Cristian reusind astazi calificarea in penultimul act al competitiei. Pentru un loc in finala, Ruse si Cristian se vor duela cu perechea Irina Begu / Andreea Mitu.

BRD Bucharest Open: Irina Bara si Nicola Geuer, eliminate n sferturile probei de dublu

Perechea Irina Bara Romania) / Nicola Geuer Germania), cap de serie numarul trei, a ratat calificarea in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la BRD Bucharest Open.

Letona Anastasija Sevastova a cstigat turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea letona Anastasija Sevastova 22 WTA) a castigat, duminica, trofeul BRD Bucharest Open 2018 dupa ce a invins-o in finala pe croata Petra Martic 60 WTA) cu scorul de 7-6 4), 6-2.

Mihaela Buzarnescu ia o decizie importanta dupa ce a fost eliminata in semifinale la BRD Bucharest Open

Mihaela Buzarnescu a ratat sansa de a juca din nou pentru primul trofeul al carierei, fiind invinsa in semifinale la BRD Bucharest Open.

BRD Bucharest Open: Mihaela Buzarnescu, n semifinale dupa un meci de peste doua ore cu Yafan Wang

Mihaela Buzarnescu 25 WTA), cap de serie numarul doi, nu a avut deloc o misiune usoara cu Yafang Wang 84 WTA), jucatoarea noastra avand nevoie de doua ore si sase minute pentru a o invinge pe chinezoaica. Buzarnescu s-a impus cu 7-6 4), 6-3, asigurandu-si un loc in semifinalele turneului BRD Bucharest Open.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )